gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Markeveien 4c
ÅPNINGSTIDER

Hverdager 10-19
Lørdager 10-18

Vi kan sko
Lille Vinkel Sko i Markeveien tilbyr motesko til gode priser. Vår filosofi er å være et alternativ til de store skokjedene. Vi følger med på  motebildet, men lever av at ingen skokjede bestemmer vårt utvalg. Vi kjøper ofte direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd. Slik har vi funnet flere spennende merker som vi er alene om å tilby her i landet. I tillegg fører vi mange kjente og etablerte merkevarer. Vi som jobber her oppriktig opptatt av skomote, og reiser ofte til utlandet for å få med oss hva som skjer. Moten skifter raskt, og det betyr at vi stadig fornyer vårt utvalg. Kommer du innom vår butikk kan vi gjennom hjelpsomme ansatte og et bredt utvalg nesten garantere at du finner din nye favoritt sko.

Fokus på Bærekraft
Lille Vinkel Sko har vært her i Bergen i 15 år nå. Vi har i Markeveien 4c fått et lokale vi er stolte av, og ønsker å supplere beboere i Bergen by med fottøy av topp kvalitet i mange år fremover. Med så få skobutikker igjen i byen er det ekstra viktig for oss å kunne levere produkter av best mulig kvalitet. Dette gjør vi blant annet gjennom å ha fokus på produksjonsmetoder og materialer fremfor at det skal være veldig «billig» for produsentene. Vi handler det meste fra fabrikker i EU, og produksjonslokaler andre steder i verden sjekker vi selv opp jevnlig. Dette for å forsikre oss handel fra bærekraftige produksjonsmetoder med gode arbeidsvilkår. Vi er spesielt stolte av å fronte merkevarer som Veja og Ecoalf.
Les mer om konkrete tiltak vi gjør på: lillevinkelsko.no/baerekraft


Våren er her
Vi har fylt butikk og lagre med et fantastisk utvalg av sko til våren. Det går mot lysere dager og hva kjennes vell ikke bedre enn et helt nytt par med sko? Vi har vår egen kolleksjon med lette platåsneakers i mykt skinn. Sjekk de ut i vår nettbutikk eller kom innom oss.

Vi tilbyr nå også 50% på alle sko fra M.A.M.B, samt 30% på flere modeller fra Clarks.
For å holde deg oppdatert om våre tilbud og nye kolleksjoner, meld deg opp til vårt nyhetsbrev på nettsidene våre og følg våre sosiale kanaler:

VAREGRUPPE

Sko