gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Vågsallmenningen 6, 4. etg
ÅPNINGSTIDER

Ta gjerne kontakt med oss for å finne ut om vi kan hjelpe dere med! Du treffer oss på kontoret vårt på Vågsallmenningen 6, midt i Bergen sentrum, eller vi tar turen til dere.

Du kan kontakte oss på
tlf +47 4000 7941
e-post: post@kulturoperatorene.no

Kulturoperatørene AS er et fullskala eventbyrå som leverer produksjon av arrangementer og events innenfor et stort spekter, som konferanser, jubileer, markeringer, prisutdelinger, kongresser, åpninger, utstillinger og festmiddager. Vi hjelper våre oppdragsgivere med å skape deres arrangementer – hele veien fra idé til gjennomføring.

Kulturoperatørene startet opp i 2007, og er i dag et av Vestlandets fremste eventbyrå. Vi har en stabil kundeportefølje, og arbeider med faste kunder som TV 2, Nordiske Mediedager, Sparebanken Vest, Viking Cruises, Rolls Royce, Framo, Mediebedriftenes landsforbund, Universitetet i Bergen, Media City Bergen, Raftostiftelsen, Hordaland Fylkeskommune, Cognite, Holbergprisen, Bergen Kommune og mange flere. I årene 2014 – 2016 ble Kulturoperatørene kåret til Gasellebedrift tre år på rad.

Vi brenner for å lage helt spesielle opplevelser. Vårt store engasjement, lekne kreativitet og en gjennomgående profesjonalitet er våre fremste kvaliteter. Målet er alltid å skape minneverdige opplevelser som virkelig betyr noe, og som gir verdi for både deltakere og oppdragsgiver langt utover selve arrangementsdagen.

Vi tilbyr følgende tjenester:

Konseptutvikling

Kreativ idéutvikling

Prosjektledelse

Produksjonsledelse

Regi/dramaturgi

Teknisk produksjon (lyd/lys/AV/Kamera)

Content produksjon

Innholdsproduksjon

Kommunikasjon

Dekor/scenografi

Arrangementslogistikk

Deltakeradministrasjon

Økonomistyring

Rådgivning

Hospitality

VIP-håndtering

Artistbooking

Konsert/turnéproduksjon