gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Torgallmenningen 8
ÅPNINGSTIDER

Hverdager 9 – 21
Lørdager 9 – 18

Det finnes alltid en anledning til å glede andre.

Konfektgalleriet er Galleriets eksklusive sjokoladebutikk. Du finner oss i første etasje med inngang fra Torgalmenningen. Bak Konfektgalleriet’s virksomhet finner du et veldig enkelt mål. Som konfekt forretning ser vi det som vår oppgave å bringe litt mer glede og nytelse inn i din hverdag – dette gjennom smaken av ekte kvalitets sjokolade.  Hos oss finner du belgisk kvalitets-sjokolade fra Daskalides og norsk førsteklasses konfekt fra  Trondheim Sjokolade.  Konfektgalleriet i Bergen har gjennom 30 år hatt stor suksess med levering av gaver til alle anledninger som har har blitt en stor tradisjon for mange Bergensere. Vi har et stort utvalg av sjokolade i løs vekt og konfektesker i mange størrelser som passer ypperlig til å glede andre året rundt.

Det er alltid viktig å ta seg tid til å si takk til dine forretningsforbindelser, ansatte, kolleger, kunder eller dine nærmeste, så hvorfor ikke vise takknemlighet ved å tilby et utvalg av våre smakfulle sjokolader fra Daskalides eller Trondheim Sjokolade.

Vi har også et bredt utvalg av førsteklasses makroner, porsjonskaker, store kaker og eclairs fra SebastienBruno i Oslo. Makronene og Kakene fra SebastienBruno er laget for hånd og inneholder ingen konserveringsmidler. De fleste av kakene og alle makroner er i tillegg også glutenfrie.

KONFEKT LEVERT RETT PÅ DIN DØR

I samarbeid med Dønn Grønn Express bud v/Sporvice AS, kan du nå bestille konfekt esker, makroner eller kaker rett på din dør, arbeidsplass, arrangementer eller til andre store anledninger. En 100 % elektrisk og miljøvennlig budbil tjeneste, og bare med noen tastetrykk via vår nettside.

Ta turen innom og se vårt store utvalg i vår butikk på Galleriet kjøpesenter eller besøk oss på vår nye og oppdaterte nettbutikk www.konfektgalleriet.no

Vi kommer gjerne på bedriftsbesøk hos deg for en hyggelig prat, en liten smaksprøve og om ønskelig gjerne med en Pop-Up Store.

VELKOMMEN!