gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nygårdsgaten 53
ÅPNINGSTIDER

Restaurant
Mandag – Lørdag 12:00-22:00

FoodTruck
Tirsdag – Lørdag 11:00 – 17:00

Ekte Koreansk BBQ!

Vi er stolte av være den første som tar ekte Koreansk BBQ til Bergen. Vi tilbyr våre gjester den autentiske opplevelsen av Koreansk BBQ. Vi sier bare: Endelig skal Bergen få oppleve denne smaksrike og sosiale trenden som har tatt hele verden med storm de siste 10 årene. Koreans BBQ  (eller gogi-gui) er en tradisjonell grill-metode som går ut på at forskjellige typer kjøtt tilberedes ved gjestenes bord på integrerte griller.

Opplevelsen hos oss starter med at du først velger kjøttet du ønsker å grille. Sammen med kjøttet du velger kommer det et utvalg av tilbehør som sideretter, sauser og salatwraps. Disse kaller vi Bunchans. Første sett med tilbehør er inkludert, og ønsker du mer kjøtt eller Banchans kan det bestilles mer. Her gjelder begrepet sharing is caring og vi anbefaler ofte at dere mikser litt forskjellig sammen for den beste opplevelsen.

KOGIS eier og kjøkkensjef Miae Hwang vokste opp med en mor som drev kylling-restaurant i byen Ulsan, Korea. Sammen reiste de rundt i Korea for å finne de beste oppskriftene. I dag er det resultatet av alle disse årene med perfeksjonering av Miaes K-fried chicken dere nå kan få gleden av å oppleve på KOGI restaurant og i foodtrucken vår som står på Fisketorget. Vi har tatt smaken av Korea til Bergen.

BRANSJE

Servering