gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Rasmus Meyers alle 9
ÅPNINGSTIDER

Åpent 11-17 hver dag i sommerhalvåret.

Museumsbutikken i KODE 1 holder åpent hver dag: mandag, tirsdag, onsdag og fredag 11-19. Torsdag 11-20. Lørdag og søndag 11-17.

Bygget ble nyåpnet 23. mai 2017 og viser for tiden utstillingene «Underveis» med verker av H.M. Dronning Sonja, Sølvskatten og Singersamlingen. Vår faste utstilling med gullsmedkunst fra Bergen er tilgjengelig. I vår store trappehall vises den 18 meter høye skulpturen Helix, som er et bestillingsverk av Bård Breivik.

Museumsbutikk og Restauranten Bien Centro i 1. etasje for de som blir sulten. Fokus på Italiensk gjør at opplevelsen blir komplett.

Bygget er tegnet av arkitekt Henry Bucher og stod ferdig da endelig Vestlandske Kunstindustrimuseum fikk sitt permanente bygg, i 1897. Museet har også tilpassede lokaler til barn og en kombinert fest- og konferansesal. Kinasamlingen, og nye utstillinger åpnes snart. Velkommen til en kulturell perle i hjertet av Bergen. Vi gjør vårt beste for at du skal få se noe av de flotteste gjenstandene og verkene utstilt gjennom hele året.