gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Hollendergt 2-4
ÅPNINGSTIDER

Mandag: 10–17
Tirsdag-torsdag: 10–18
Fredag: 10–17
Lørdag: 10–15

Din hud, vårt mål

Kjerstis Hudpleie er en anerkjent Hudpleieklinikk med over 36 års erfaring her i Bergen sentrum. De siste 10 årene har vi holdt til i våre flotte lokaler i Hollendergaten 2-4. Vi er kjent for vår kompetanse, personlige service, og et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og behandlinger. Vårt team av dyktige terapeuter er dedikerte til å tilby individuelt tilpassede behandlinger for å fremheve din naturlige skjønnhet.

Vår filosofi

Vi streber etter å være profesjonelle i alle aspekter av vårt arbeid, og tilby det siste og beste innen vårt fagfelt. Vår visjon er å skape en unik og personlig opplevelse for hver kunde, hvor vi sikter mot å forbedre kundens hudtilstand. Vi er ikke fornøyde før vi ser at kundens hud blir bedre.

Produkter og tjenester

Vi er stolte av å kunne tilby produkter fra Dermalogica, kjent for sin høye kvalitet og uten unødvendige tilsetningstoffer. Våre terapeuter er videreutdannet innen Dermalogica sine produkter for å sikre optimal behandling. Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger, alt fra spesialtilpassede ansiktsbehandlinger til kroppsmassasje. Her er noen av våre mest populære behandlinger:

  • Spesial ansiktsbehandling (80 min, fra kr 1495,-)
  • Proskin 60 (60 min, fra kr 1095,-)
  • Pro bright 30 (30 min, fra kr 795,-)
  • Ryggrens (45 min, fra kr 625,-)
  • Ryggmassasje (30 min, fra kr 695,-)

I tillleg til dette har vi en rekke behandlinger innen vipper og bryn, voksing, makeup, fotterapi, elektrolyse og microneedling. Vi gjør alltid analyse av din hud og ditt tilfelle før vi vurderer behandling, slik at alt er tilpasset på best mulig vis. I tilleg

Meny, gavekort og mer finner du på kjerstishudpleie.no

Kontakt og oppfølging

Du kan enkelt bestille time på nett eller via telefon, og vi tilbyr et stort utvalg av produkter i vår salong. Vi inviterer deg også til å følge oss på Instagram og Facebook, der vi oppdaterer våre kunder med siste nytt og tilbud (alltid månedens tilbud på produkt og behandling). Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Kjerstis Hudpleie – hvor din hud er vårt fokus.

Sjekk oss ut:
NettsideFacebookInstagram