gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Georgernes Verft 12
ÅPNINGSTIDER

11.00 – 23.00 hver dag

Kafé og bar i Bergens feteste kulturarena!

Kippers bar og kafé er åpen hver dag og er møtestedet for gjester, artister og husets mange kunstnere og kulturarbeidere. Mange sier at utsikten over fjorden, skipstrafikken, måkesvev og solnedgang er Bergens beste.
Kippers er et flott sted å møtes før og etter konserten, filmen eller danseforestillingen, eller mens du venter på venner og familie som er på kurs i USF-huset. Er dere mange, går det an å reservere bord. På menyen finnes både småretter og større middagsretter, samt mange typer kaffe med bønner fra lokalt kaffebrenneri, te, øl og vin.

For forespørsler om selskapslokaler og annen servering; ring 55 30 40 80 eller skriv til usfterminus@ght.no.

Frokost- og lunjskafe åpen alle dager fra kl. 11.00 til sen kveld.

Stort utvalg i kaffe, god vin og mange ølsorter.

Kaien på USF Verftet er et populært sted i sommerhalvåret. Her kan en nyte hele solnedgangen over byfjorden utover mot midnatt. Det er plass til 500 gjester på uterestauranten, og på varme soldager kan det være greit å reservere bord på forhånd dersom en vil spise middag. Matserveringen skjer fra Kafé Kippers.

På USF Verftet er det fleksible lokaler som egner seg for mange typer selskaper og privatarrangementer. Ta kontakt for mer informasjon.

All serveringen på kulturhuset USF Verftet drives av Terminus Gastronomi som er en del av Augustin og Grand Terminus-gruppen. De driver i dag de to hotellene Augustin og Terminus, samt Kalfaret Bryggehus og catering i Grieghallen.