gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strandgaten 19
ÅPNINGSTIDER

Man-fre: 10-19
Lørdag: 10-18
Søndag: stengt

Velkommen til Kashmina Brandstore Bergen i Strandgaten 19. Hos oss er kvalitet, bærekraftig produksjon og god kundeservice i høysetet.

Kashmina-kolleksjonen består av plagg i 100% ren kashmirull. Vårt design har en moderne, skandinavisk silhuett med fokus på komfort og kvalitet.

Vi har spesialisert oss på et rent naturprodukt, uten å blande inn andre naturfibre eller kunstfibre. I oppstarten brukte vi lang tid på å finne samarbeidspartnere som kunne levere kashmirull med den kvaliteten vi ønsket oss. Vi samarbeidet med Statens Institutt for Forbruksforskning (SIFO), for å teste kvalitet og renhet på ullen og vi mener at vi i dag har noe av den beste ullen som er å oppdrive på markedet.

Klærne våre designer vi i Kashminas designstudio i Drøbak, mens selve produksjonen foregår hos vår utvalgte samarbeidspartnere i det som er verdens største kompetanseområder for kashmir, Indre Mongolia og Hebei i nord-Kina. Råvaren, kashmirull i alle beste kvalitet, kommer fra Indre Mongolia som er verdens viktigste kashmirprodusent. Alt vi produserer utvikles gjennom unike samarbeidsprosesser der alle involverte bidrar med kompetanse og engasjement.

Våre merkevarer