gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Bryggen 39
ÅPNINGSTIDER

Obs: Lørdager fra 12:00 – 15:00

Dette kan variere i sesong

 

Håndlaget sølv fra Finnmarksvidden.

Juhls Silver Gallery holder til på ærverdige og historiske Bryggen. En nydelig butikk med unike norske smykker og gaveartikler i nordisk design. Bergen og Bryggen med sin handelsvirksomhet har siden middelalderen stått sentralt for hvilke varer man fikk helt opp til Finnmark. Mange av smykkene kom sjøveien fra Hansabyen og er nå tilbake til utgangspunktet, i Juhls filial på Bryggen.

Med utgangspunkt i gammelt materiale er våre historiske smykker tilpasset dagens behov og bruksmåte. Det er likevel Tundra kolleksjonen som utgjør det personlige og unike i Regine Juhls smykker.Regine skapte tidlig en helt egen retning innen nordisk design og smykkekunst. Tundra kolleksjonen er sterke smykker i abstrakt formgivning, inspirert av den store arktiske naturen i nord. Mange av smykkene hennes betraktes i dag som moderne klassikere i den nordiske design verden.

Hennes kreasjoner er tidløse slik naturen er det og passer derfor for den moderne kvinnen av i dag.

Alle smykkene lages i sin helhet på verkstedet i Kautokeino der håndverk og yrkesstolthet står sterkt i fokus. Juhls’ Silver Gallery ønsker å stå for en bærekraftig og etisk produksjon både med tanke på miljøet, kulturen og samfunnet vi lever i og er en del av.

«Tundra» er navnet på Juhls eksklusive smykkeserie som er inspirert av den magiske naturen omkring Kautokeino. Juhls’ Silver Gallery, den kjente sølvsmien på Vidda, har filial i Bergen sentrum, midt på Bryggen.
Norske tradisjonelle/spesielle sølvsmykker laget på Finnmarksvidden. Samiske tradisjoner. En del keramikk og glass.