gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Olav Kyrres gate 39
ÅPNINGSTIDER

Mand-onsdag kl 9-17
torsdag kl 9-19
fredag kl 9-17
lørdag kl 9-16

Hos Interoptik Optiker Bakketeig Bergen ønsker vi på best mulig måte å ivareta ditt syn og din øyehelse. Er det en ting vi alle har felles er det at synet vårt stadig endrer seg. Synet er en av dine viktigste sanser i hverdagen, i skole- studie- og jobbsammenheng, under fritidsaktiviteter sommer som vinter, på bilturen og under familiemiddagen. Vi ønsker å gi deg muligheten til å se lyst og klart på livet uansett forutsetninger. Vi anbefaler briller og synsløsninger som passer deg som person.

Flere av våre optikere har en master- utdanning innen faget, noe som gir oss et bredt kompetansefelt. I tillegg til vanlig optometrisk praksis jobber vi mye med barn, svaksynte, tørre øyne pasienter og avanserte linsetilpasninger. Ved å sette vårt fag i høysete kan alle våre butikker tilby våre kunder en avansert og trygg synsundersøkelse med oppdatert teknologi til enhver tid.
Vi ønsker å ha Norges mest fornøyde kunder!

Våre optikere har:

Øyne for detaljer Vi vil hjelpe deg med å finne den brillen som kler og passer deg best.
To ører til å høre med – Driver du med sport? Glad i mote? Leser du mye? Vi lytter til dine behov og gir deg løsninger tilpasset livet du lever.

Hjertet banker for faget: Vi er engasjert og oppdatert i synsteknologi, øyehelse og den siste brillemoten. Hjertet banker litt ekstra når vi snakker fag.

Et smil om munnen: Vi ønsker å ha de mest fornøyde kundene. Vi strekker oss langt for at du skal få en god opplevelse i møte med oss.

BRANSJE

Spesialbutikker

VAREGRUPPE

Optiker