gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Olav Kyrres gate 1
ÅPNINGSTIDER

Man-Fre 09.00 – 21.00

Lørdag 09.00 – 18.00

Søndag Stengt

Mote & Kvalitet for alle!

H&M har moteriktige klær til alle uansett alder. Vår avdeling på Galleriet i Bergen sentrum har store avdelinger for barn i alle aldre, damer og herrer. Vi designer og produserer klær etter bærekraftige mål, og holder vår kolleksjon oppdatert til enhver tid. Uansett om barn trenger basic hverdagsklær eller fintøy er vi butikken for deg. Vår kolleksjon for dame og herre inneholder alt fra undertøy, fritidsklær og plagg til spesielle anledninger. Vi har ofte samarbeid med selskaper som Disney, Band og andre populære merkevarer og har kule print på klærne!

Vi har en helt unik bedriftskultur hvor vi fokuserer på våre ansatte, samtidig som vi skal lage klær som kan brukes av alle, uansett stil og lommebok. Våre klær tilpasses de forskjellige miljøene vi har butikker i og du kan ofte oppleve forskjellige kolleksjoner i forskjellige butikker over hele verden. Vi har også en stor nettbutikk du kan handle et komplett utvalg produkter.

I vår store butikk i Bergen oppdaterer våre dyktige ansatte hele tiden kolleksjonen, og du er velkommen innom når som helst for å finne ditt neste «IT» plagg.