gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Edvard Griegs Plass 1
ÅPNINGSTIDER

Grieghallens Billettkontor
Tlf: 55 21 61 50
Gruppebestilling tlf: 09901

«Hvem som helst kan leie Grieghallen til hva som helst».

Grieghallen kan håndtere alt fra små, intime møter, til de mest storslåtte begivenheter. Vårt mangfold og vår fleksibilitet setter oss i stand til å gjennomføre lokale, nasjonale og internasjonale arrangementer, det være seg messer, konferanser, små og store møter, kunstneriske begivenheter og sist, men ikke minst, tilstelninger for barn og unge med alt hva det innebærer av bredde og kreativt mangfold.

Gieghallen er Bergens kulturelle storstue, og huser Bergen Nasjonale Opera, Bergen Filharmoniske Orkester og BIT20. Vi samler klassisk internasjonal opera, historisk orkester og et av Nordens ledende samtidskunstensembler under samme tak. Vi har som mål å nå ut til alle mennesker i alle aldre, uansett interesser. Vi holder en høy teknisk standard med vår fantastiske aukustikk, og mulighet til å tilby det beste på markedet innen gjennomføring av kurs, konferanser, kongresser, messer, konsert og andre kulturelle begivenheter.

Vi er en anerkjent konsertarena, og vi gjennomførte Eurovision Song Contest i 1986, og har huset storherrer som Bill Clinton, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Neil Young og mange fler inkludert nasjonale artister som Kurt Nielsen og Sissel Kyrkjebø. Vår arkitektur skaper en moderne, fleksibel og minimalistisk atmosfære som kan tilpasses unik bruk fra a til å. Vi er ett av Bergens mest kjente landemerker, og vi ønsker alle velkommen til å ta kontakt for å leie lokaler til lite eller stort arrangement, eller komme på en av de kulturelle opplevelsene som arrangeres her i fremtiden.