gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Inndalsveien 6
ÅPNINGSTIDER

Man-Fre: 06:00-18:00
Lør-Søn: 08:00-18:00

Pizza serveres tirsdag-fredag fra 15:30-21

På Godt Brød Kronstad X har et stort utvalg økologiske, digge boller, kaffe, brød, sandwicher og mye mer godt hver eneste dag. Nyt det i vår lekre kafe eller ta med deg i forbifarten, kanskje på bybanen? Velkommen til oss for en digg frokost, en hyggelig lunsj eller et brød med hjem. 

Vil du ta middagen hos oss? Herligt! Hver tirsdag-fredag tilbyr vi også deilig Godt Brød Pizza laget av vår italienske stjerne, stekt i vår vedfyrte pizzaovn. Vi har klassiske runde pizzaer, og pizza al taglio, som er et raust stykke pizza på tynn bunn med smakfulle råvarer. Reserver bord for pizza her!

I tillegg sørger vi på Kronstad X for å spre levende, grønn glede og i vårt Blomsterverksted har vi tatt det til nye høyder. Her er vår dyktige Blomsterdekoratør Silja og lager opp de vakreste buketter. 

Godt Brød Kronstad X har et unikt lokale, som er inspirerende og lekkert. Vi er opptatt av at vi skal ha høy kvalitet og bruker sunne, rene, økologiske råvarer. Vi lever etter ordtaket vårt god smak med god samvittighet. Her kan du ta en deilig pust i bakken ved vinduet for deg selv, eller en hyggelig selskap med venner en kveld.