gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Torgallmenningen 8
ÅPNINGSTIDER

Mandag- Fredag 09-21
Lørdag 09-18

Fruktbar, for en sunn og unik servering i Bergen

Velkommen til Fruktbar! Vi er stolte av å kunne tilby deg et friskt og sunt alternativ i første etasje på Galleriet i Bergen sentrum. Fruktbar ble etablert i 2006, med visjon om å gjøre det attraktivt, lett og morsomt å velge sunt for alle, uten at det skal gå utover smaken. Etter det har konseptet vårt vokst og vi har utviklet en rekke produkter du vil elske.

Hvorfor Fruktbar?

Vårt utvalg inkluderer et bredt spekter av smoothies og jus. Vi tilbyr også småretter som ikke er for dyre ved hjemmelaget chia pudding, rå kaker og herlige rå bites (energikuler). Små proteinrike salater og toast er også noe av det du finner på menyen.

Med stort fokus på kortreiste ingredienser, prøver vi å kombinere norske elementer med eksotiske smaker.   For eksempel benytter vi økologisk eplejuice fra Hardanger i våre produkter. All eplejuicen vår kommer fra Hardanger og er dampet på en spesiell måte for å bevare næringsstoffene. Vi lager også Acai-bowls og andre smoothiebowls, og selger vårt populære hjemmelagete mandelsmør som også er en finfin gave.

Vi gjør vårt, for at du skal føle deg best
Det som gjør fruktbar spesiell er vår organiske tilknytning til det vi driver med, kundene og hverandre. Vi møter kundene våre med et smil og lager alle produktene våre fra bunn med naturlige råvarer. Vi importerer ikke ferdige produkter slik at vi vet nøyaktig hva alt inneholder. Kanskje det også rykker litt i smilebåndet når du ser vår meny med en mer norsk tilnærming enn vanlig. Vi skaper en ekte og nær atmosfære for deg.

Vi er glade for å kunne tilby produkter som passer for kunder med spesielle kostbehov, som allergier, glutenfri, laktosefri og vegansk. Vi har glutenfrie alternativer til wraps og er svært fleksible når det kommer til kundenes ønsker og behov.

 

Gavekort
Vi har Givn gavekort hvor du kan kjøpe klippekort, utvalgte gavepakker eller frittstående beløp. Sjekk det ut HER

Sosiale kanaler:
InstagramFacebookNettside