gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strandkaien 3
ÅPNINGSTIDER

Åpningstider i butikk
Man – tors:  10.00 – 21.00
Fredag, lørdag: 09.00 – 22.00
Søndag: 12.00 – 21.00

Åpningstider i restaurant
Man – tors:  12.00 – 22.30
Fredag, lørdag: 12.00 – 23.00
Søndag: 12.00 – 22.30
* Kjøkkenet stenger: Søndag – torsdag kl.21.00,  fredag/lørdag kl. 22.00

Det beste fra havet- midt i sentrum!

Fjellskål butikk og sjømatrestaurant ligger i hjertet av Bergen. Her finner du det meste av hva havet kan tilby. Diskene bugner av ferske råvarer og i restauranten kan du velge deg herlige retter av det brede utvalget, gjerne med noe godt i glasset attåt. I fiskebutikken mot Strandkaien vil du finne kanskje Norges største sjømatutvalg med 22 meter ferskvaredisk med fersk håndskåret fisk, levende og nykokte skalldyr, skjell og andre herligheter fra havet.

Nyt sjømat på historisk grunn

Fjellskåls sjømatrestaurant ligger idyllisk til på bryggekanten ved vågen, med utsikt til bryggen og fløyen, her serveres nydelige retter der du kan velge mellom alle de flotte råvarene fra butikkens utvalg. Velg mellom flere fantastiske skalldyrtallerkener og herlige fiskemåltid. Vi har nøye komponert retter med de beste råvarer som skal bringe frem den aller beste smaksopplevelsen. I tillegg kan vi også skilte med et av byens beste vinkart.

Mat som midtpunkt

Råvarene våre spiller hovedrollen i våre retter, nøye sammensatt med tilbehør som fremhever smakene. Fersk, frisk og herlig sjømat rett på bordet. For de med ett ben på land har vi også kjøtt, vegan- og vegetarretter med det samme høye fokuset på kvalitet.

Delikatesseavdeling

Vårt nye tilskudd er delikatesseavdelingen, også vendt opp mot strandkaien som ferskvarediskene. Der satser vi på det beste av produkter fra inn- og utland. Gode oster, skinker, spekemat, røykevarer, caviarer, sauser, sesongbaserte varer og annet tilbehør.
Kom innom å la deg friste!

Vi har fokus på høy kvalitet og bærekraftige produkter. Alle råvarer blir nøye kvalitetsjekket av oss slik at kun det beste havner på ditt bord.

Om oss

Fjellskål familien har drevet med fisk i over 100 år og vi har vært å finne på fisketorget siden 1976. I dag er vi hele 3 generasjoner i arbeid på Fisketorget. Fjellskål har også eget røykeri, Eldhusrøykeriet, der fisken blir røykt på «gamle» måten med sagspon fra or, bøk og einer etter familiens hemmelige oppskrift. Godt håndverk gjenspeiler seg i smaken.

Fjellskål, lidenskapelig opptatt av kvalitet og gode opplevelser.

Naturlig og bærekraftig mat

Vi satser på høy kvalitet og stort mangfold av naturlige råvarer både av fisk og skalldyr. Med god kunnskap og god service bak disken, tilbyr vi det beste og største utvalget av kvalitets råvarer fra havet, så godt som alt av fiskearter og skalldyr fra norskekysten.

Våre akvarier er fylt etter sesong med bl.a krabber, kongekrabbe, kreps, hummer, kreps og torsk.