gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Markeveien 8
ÅPNINGSTIDER

Mandag- fredag: 10-18
Lørdag: 10-16

Velkommen til Emilie – Din destinasjon for elegante merkevarer og trendy mote!

Emilie er en fremtredende motebutikk som ligger i hjertet av Bergen sentrum, nærmere bestemt i Markveien. Vi har også gleden av å ha tre andre butikker i Bergen,  plassert på Lagunen, Åsane Senter og Vestkanten for å betjene våre kunder best mulig.

Hos Emilie er vi lidenskapelig opptatt av å tilby det beste innen mote og tilbehør. Vi har et nøye kuratert utvalg av eksklusive merkevarer og leverandører som har gjort seg kjent både nasjonalt og internasjonalt. Vårt team av erfarne moteprofesjonelle holder seg alltid oppdatert på de siste trendene, slik at vi kan tilby deg det «hotteste» i vårt sortiment. Vårt utvalg er kjennetegnet av fargerike og livlige plagg som passer til enhver anledning. Hos Emilie finner du en imponerende kolleksjon av nydelig yttertøy, som passer perfekt til det skiftende norske været. Vi har også et bredt utvalg av bukser, bluser, sko og diverse tilbehør for å fullføre ethvert antrekk.

Kom innom!

Vi inviterer deg til å besøke vår nettbutikk eller ta turen innom en av våre fysiske butikker i Bergen for å oppleve vår unike atmosfære og bli inspirert av våre stilige kolleksjoner. Enten du er ute etter et elegant antrekk til en spesiell anledning eller bare ønsker å friske opp garderoben, er Emilie stedet for deg.

Utforsk moteuniverset hos Emilie og la oss hjelpe deg med å finne din personlige stil!

Sjekk ut nettbutikk og sosiale medier for tilbud og nyheter:
NettbutikkFacebookInstagram