gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strømgaten 8
ÅPNINGSTIDER

Mandag-Fredag: 09-21
Lørdag: 09-18

Emil er en populær klesbutikk i Bergen som har spesialisert seg på dameklær. Butikken har to beliggenheter i Bergen sentrum, samt en outlet store. Disse finner du på Galleriet, Bergen storsenter og outlet store i Jon Smørsgate 8.

Følg oss gjerne på sosiale medier for aktuelle tilbud og sjekk ut vår nettbutikk. Ta gjerne kontakt for om du har noen spørsmål eller trenger bistand til bestilling!
Nettbutikk – Facebook – Instagram

Historie
Emil ble etablert i 1947, og den første butikken åpnet i Markeveien, like ved der vi i dag har hovedkontor. Butikken ble raskt populær da den tilfredsstilte behovet for kvalitetsklær til herre etter andre verdenskrig. Stoffer ble kjøpt fra lokale produsenter, og rullene ble videresendt til små fabrikanter rundt i landet, blant annet Eidsvåg Fabrikker. Med tiden ble Emil en ren kåpeforretning med fokus på kvinnelig klientell. I dag gjenspeiles dette i butikkens renommé når det kommer til yttertøy. Emil har med årene utvidet sitt sortiment og tilbyr i tillegg til yttertøy et bredt utvalg av bukser, topper, gensere, sjal, belter, skinnvesker og mye mer.

Hva får du hos oss?
Butikken har noe for enhver kropp og smak, og fokuserer på å gi god kjøpshjelp, service og profesjonalitet i butikken. Emil har et bredt utvalg av klær i alle passformer. Butikken har et klassisk og tidløst utseende som gjenspeiler det elegante utvalget. Her finner du sesongens nyheter, og modeller som aldri går av moten. Emil er kjent for å ha høy kvalitet på klærne de selger, og butikken er dedikert til å gi kundene en god opplevelse når de handler. Med en lang historie og erfaring i klesbransjen, har Emil alltid vært en pålitelige klesbutikk i hjerte av Bergen by. Hvis du leter etter høykvalitets dameklær og en profesjonell shoppingopplevelse, er Emil stedet for deg.