gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Torgallmenningen 8
ÅPNINGSTIDER

Man-Fre 07.45 – 21.00
Lørdag 09.00 – 18.00

Nyt en kopp med håndverk, kjærlighet og histore

Velkommen til Dromedar Kaffebar i 1. etasje på Galleriet kjøpesenter med uteservering på Torgallmenningen. Dromedar Kaffebar er et lite kaffebarkonsept. I Bergen har vi vært tilstede med Dromedar Kaffebar i Strandgaten siden 1999. Med hjerte i koppen og fokus på fag og kvalitet, er vi årets kaffebar i Norge 2011,2012 og 2014. På Galleriet kan vi love deg kaffedrikker av høyeste kvalitet, bredt utvalg av brødmat og kaker, et stort utvalg av kaffe i løsvekt og ikke minst – haugevis av smil og god service.

Dromedar Kaffebar er stedet for alle, uansett hudfarge, alder eller sosial og økonomisk situasjon. For oss mennesker bak konseptet Dromedar Kaffebar er det viktig at vi skal kunne se på oss som et levende sted for nærmiljøet. Vi ønsker å kombinere åpenhet og inkluderende holdinger i kundebehandlingen sammen med fantastisk råvare alle har ett forhold til. Vi serverer ypperste kvalitet i hver eneste kopp.

Vårt ønske om å være et samlingspunkt gjør Dromedar Kaffebar er nåtidens pub. De ansatte hilser på kundene og du kan møte naboer til en kopp kaffe. Det er en plass for stevnemøte med din utkårede eller hvor du går i lunchen for en kvalitetskaffe md kollegaer. Du holder gjerne et jobbintervju her? Vi skal i hvert fall love oss selv og våre kunder at vi, Dromedar Kaffebar, skal være på konstant jakt etter den perfekte koppen kaffe. Med hånden på hjertet.