gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Torgallmenningen 8
Bergen
5014
ÅPNINGSTIDER

Man-Fre 07.45 – 21.00
Lørdag 09.00 – 18.00
Søndag 11.30 – 17.00

Velkommen til Dromedar Kaffebar i 1. etasje på Galleriet kjøpesenter med uteservering på Torgallmenningen. Dromedar Kaffebar er et lite kaffebarkonsept. I Bergen har vi vært tilstede med Dromedar Kaffebar i Strandgaten siden 1999. Med hjerte i koppen og fokus på fag og kvalitet, er vi årets kaffebar i Norge 2011,2012 og 2014. På Galleriet kan vi love deg kaffedrikker av høyeste kvalitet, bredt utvalg av brødmat og kaker, et stort utvalg av kaffe i løsvekt og ikke minst – haugevis av smil og god service.
Hva er Dromedar Kaffebar? Kort sagt er Dromedar Kaffebar en full kopp med håndverk, kjærlighet og historikk servert direkte til deg.

Dromedar Kaffebar bygger på tanken om å skape noe unikt, noe eget. Drømmen om å drive sitt eget sted, drømmen om å lage den perfekte koppen med kaffe. Vi har satt oss mål om å være levende nærmiljøsteder, hvor alle hudfarger, alle aldre og alle mennesker uansett sosial og økonomisk situasjon har en naturlig plass. Dromedar Kaffebar skal være et nærmiljø sted for de som bor eller arbeider i nærområdet. Ja faktisk kan vi også være et nærmiljøsted for de som bor et helt annet sted i byen eller landet, men som ønsker seg en eller annen form for tilhørighet nettopp til vårt nærmiljø!
Vi ønsker å vise åpenhet og en inkluderende holdning til kundebehandling i samspillet med en råvare som alle har et forhold til, og tillegg serverer denne råvaren med en ambisjon om ypperste kvalitet i hver kopp.
Dromedar Kaffebar er nåtidens nær pub, et sted hvor de ansatte er på hils med alle kundene, et sted hvor du kan møte dine naboer til en kopp kaffe, et sted hvor du kan invitere din hjertes utkårede på det første stevnemøtet. Vi skal, med hånden på hjertet, love oss selv og våre kunder at Dromedar kaffebar skal være på konstant jakt etter den perfekte kopp kaffe, alltid våken, aldri sovende.