gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Finnegården 2A

Bo i historiske omgivelser

Et opphold på Det Hanseatiske Hotel er en annerledes opplevelse. Vi har lagt all vår erfaring, sjel og varme i å skape et høykvalitetshotell med beliggenhet på Bryggen i Bergen. Dette har vi kombinert med ekte norsk gjestfrihet. Hotellet har med sin plass i sentrum av historiske Bergen, en ideell plassering enten din reise er forretninger eller fornøyelse. Vi arrangerer alle typer sluttede selskaper også innen kurs og konferanse. Det Hanseatiske Hotel er ikke et ”vanlig” hotell. Hotellet er bygget på historisk grunn i det vel 300 år gamle handelshuset Finnegaarden på Bryggen, som står på UNESCO’s verdensarvliste.

Hvert rom er unikt! Vi har 37 særegne dobbeltrom med eksklusive møbler og unike bad, her er det skapt en innredning som fører tankene tilbake til den gang Bryggen var Hanseatenes havn. Les mer om våre hotellrom på vår hjemmeside. Det Hanseatiske Hotel er stedet for deg som ønsker noe mer enn det vanlige A4 hotellet.

Som byens mest spesielle hotell, er vi opptatt av at oppholdet skal bli en positiv opplevelse for våre gjester, og tilbyr deilige matopplevelser for enhver smak i vår restauranter. Vi har også en «chic» bar, samt gode konferansefasiliteter og gratis trådløst internett. I kort avstand fra hotellet er det kjente Fisketorget, stedet for elskere av sjømat, Fløibanen og Hanseatisk museum som begge er attraktive turistmål. Det er også kort vei til både flybuss og togstasjon. Vi ønsker gamle og nye gjester velkommen.

BRANSJE

Overnatting