gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Katlavika 14
ÅPNINGSTIDER
Mandag: 18:00–23:30
Tirsdag: 18:00–17:00
Onsdag: 18:00–17:00
Torsdag: 18:00–23:30
Fredag: 12:00–23:30
Lørdag: 15:00–23:30
Søndag: STENGT

Fra fjord til bord

Noe av det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, finner du like utenfor Bergen! Cornelius er en av Norges beste sjømatrestauranter. Restauranten ligger i sjøkanten på en holme med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær, båter og skip.

Meteorologisk meny

Inspirert av dagens vær tilbyr Cornelius sin berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet, tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat.

Faste avganger fra Bryggen i Bergen sentrum

Cornelius holder åpent hele året og har faste båtavganger fra Bryggen i Bergen. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys. Hver årstid, hver dag, gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.

Levende sjødyr

I sjøvannskummer spreller levende hummer, kamskjell, østers og sjøkreps. Hos oss er det kun levende sjødyr som teller! Det er også mulig å ankomme restauranten i egen båt eller bestille private charterturer utenom de faste avgangene. Cornelius har også egen landingsplass for helikopter.

Vi har totalt 320 sitteplasser, fordelt på 6 ulike lokaler. Vi dekker opp til alle anledninger og skreddersyr arrangement etter ditt behov. Vårt største lokale kan ta inntil 120 gjester i bankett og 100 konferansedeltakere i klasseromsoppsett.