gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nøstegaten 119
ÅPNINGSTIDER

Åpen når det foregår noe på scenen eller i huset. Åpningstider varierer. Dørene åpner generelt en time før forestilling.

Norges nasjonale kompani for samtidsdans.

Dansekompaniet ble etablert i Bergen i 1989. Vi er lokalisert i Studio Bergen og turnerer årlig i både Norge og internasjonalt. Alle medlemmen i ensemblet kommer fra hele verden og består av 12 til 15 dansere med et svært høyt teknisk nivå, en sceneutstråling og en egen skaperevne. I tillegg til danse kompaniet har Carte Blanche en teknisk avdeling, administrasjon og eget helse team. Hver sesong produseres det nye programmer, samt at tidligere forestillinger blir gjennopptatt.

Kompaniet har arbeidet med norske og internasjonalt anerkjente koreografer og arbeider med kunstnere som har et kritisk blikk på samfunnet og evner å uttrykke dette gjennom dansekunsten. Carte Blanche gir også kunstnere mulighet til å vokse gjennom å gi dem tilgang til de privilegiene et offentlig eiet kompani har til rådighet. Slik skaper Carte Blanche et spennende og særegent repertoar av høy kvalitet, som underbygger kompaniets mål om å være en pioner innenfor nyskapning, presentasjon og utvikling av samtidsdans i Norge og utlandet.

Se vår kalender for å følge med på når vi har fremvisninger.