gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nedre Ole Bulls Plass 4
ÅPNINGSTIDER

Lunsj: man-lør 11:30-16:00 / søn 13:00-16:00

Middag: man-lør 16:00-22:00 /søn 16:00-21:00

Bar: man-ons 11:30-23:00 / torsdag 11:30-01:00 / fredag-lørdag 11:30-02:00 / søndag 12:00-22:00

 

Velkommen til Cafe Norge – et unikt spisested i hjertet av Bergen!

I første etasje ved Hotel Norge ligger Café Norge! En hyggelig, uformell og moderne café i lekkert, nordisk design med store vinduer fra gulv til tak. Cafeen går over to etasjer med en mesanin og bar i 2. etasje. Her kan du også reservere et av våre tre flotte chambre separée til private middager eller selskaper som bursdag, bryllup og konfirmasjon. Vi streber for å være et samlingspunkt som leverer av den kvaliteten som gjør at du kommer tilbake!

Hvem er vi?

Cafe Norge er stolte av å tilby et internasjonalt konsept med en global matfilosofi. Vi legger stor vekt på å bruke lokale ingredienser og råvarer av høyeste kvalitet for å skape en smaksopplevelse uten sidestykke. Et av våre leverandører vi er ekstra stolt av er kloster laks. Våre fantastiske kokker tilbyr noe for enhver smak. Her kan du nyte alt fra miniburgere og et glass vin til treretters middager og cocktailparties. Du finner en sesongbaserte meny er fylt med friske smaker og farger, og vi tilbyr et bredt utvalg av deilige drinker, både med og uten alkohol. Vårt moderne og stilrene interiør gjenspeiler den høye standarden vi setter for vår mat og service. Vi er også kjent for vår hjemmelagde iskrem

Hos oss er service i verdensklasse vår høyeste prioritet. Våre ansatte er dedikerte og gjør alltid det lille ekstra for å sikre at kundene våre er fornøyde. Deres smittende gode humør bidrar til en varm og innbydende atmosfære.

Vårt engasjement for miljøet har i årevis vært synlig i vår drift. Som en svanemerket restaurant, oppfyller vi strenge miljøkrav og arbeider aktivt for å redusere forbruket av ressurser og optimere driften. Vi har eliminert plast, og frokostordningen vår inkluderer «Too Good To Go». En stor andel av innkjøpene våre er økologiske, en av leverandørene vi er ekstra stolte av er Kloster Laks.

Vår uteservering

Utover kvelden forvandles Café Norge til en hyggelig bar med og god musikk. Her kan kaffen, maten eller et glass vin nytes mens man ser på folkelivet ute i byen eller mingler blant bergensere og gjester fra inn og utland. Når sommersesongen nærmer seg, arrangerer vi «Grill and Chill» – et fantastisk utendørs arrangement med ekte BBQ og DJ under åpen himmel. På lørdager kan du glede deg over vår populære «Bubble Brunch». Besøk oss og opplev Bergens kanskje beste uteservering!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen 🙂

Sjekk ut våre sosiale kanaler:
FacebookInstagramNettside