gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strandgaten 50
5004
ÅPNINGSTIDER

Man, ti, ons, fre 9 – 17
Tor 9 – 19
Lør 10 – 15

Vi i Brilleland mener at det skal verken være dyrt eller vanskelig å kjøpe seg briller. Vi gjør alt vi kan  for å holde prisene nede, slik at du  kan spare mer som kunde hos Brilleland.

Vi har en egen finansieringsløsning med Brillelandskortet som gjør at du kan kostnadsfritt fordele kostnaden over opptil 12 måneder. Vi er en del av Grand Vision, verdens største optikerkjede, og gjør store innkjøp av kvalitetsprodukter slik at besparelsen kommer deg som kunde til gode.I tillegg gjør vi det vi kan for at brillekjøpet skal bli enklere og alle våre priser har integrert Basis enstyrkeglass.

Synet ditt er viktig for oss og våre autoriserte optikere sørger for å gi deg best mulig veiledning og råd til en enklere hverdag med briller og linser. Vi har spesialkompetanse på alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, briller med livsstilsglass, arbeidsplassoptikk, synstrening med mer.

I over 30 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise.

BRANSJE

Spesialbutikker

VAREGRUPPE

Optiker