gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Teatergaten 10
ÅPNINGSTIDER

Administrasjon BIT Teatergarasjen holder åpent alle hverdager kl 09-16. Billetter til våre forestillinger får du på Billettservice: tlf: 815 33 133 www.billettservice.no
Utsalgssteder i Bergen: Narvesen, 7/11, Revy og teaterservice (Grieghallen)

BIT Teatergarasjen co-produserer og presenterer norsk og internasjonal scenekunst innen samtidens uttrykk. Vi vektlegger særlig prosjekter som stimulerer til internasjonalt samarbeid og arbeid på tvers av kunstneriske genre. BIT ble etablert i 1983/84 som internasjonal teaterfestival og har siden 1990 vært helårsdrevet scenehus med BIT Teatergarasjen som fast arena. BIT Teatergarasjen er i dag en av Norges største produsenter og co-produsenter av internasjonal samtids-scenekunst og samarbeider på fast basis med teaterhus, dansescener og festivaler i flere europeiske land.

BIT Teatergarasjen arbeider aktivt i flere lokale, nasjonale og internasjonale nettverk, bl.a. Bergen Art Festival (BergArt), Nettverk for Scenekunst (NfSk), IETM og Junge Hunde. Sammen med NfSk-partnerne Black Box Teater i Oslo og Teaterhuset Avant Garden i Trondheim står BIT Teatergarasjen ansvarlig for å initiere den vesentligste delen av norsk eksport på scenekunstfeltet.