gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Lars Hilles gate 30
ÅPNINGSTIDER

Ekspedisjonen:
Mandag-fredag kl 08.00-16.00 (i juni, juli og august til kl 15.30)
Lørdag og søndag stengt.

Kundesenteret:
Mandag-fredag kl 08.00-16.00 (i juni, juli og august til kl 15.30)

Ingen kjenner Bergen som BA.

Bergensavisen (BA), avisen som øker mest i Bergen er en norsk dagsavis. Den har blitt gitt ut siden 23.mars 1927 under navnet Bergens Arbeiderblad. BA har som formål å drive uavhengig og saklig journalistikk forankret i arbeiderbevegelsens ideer om likeverd, demokrati og frihet.

Du finner oss over flere kanaler og vi har også en egen TV-kanal kalt BA-TV. Vi tar for oss alle aktuelle temaer og ønsker å skape samfunnsdebatter rundt hva som skjer i vår egen by, Bergen. Du kan lese om alt fra sport til lokal politikk og viktige hendelser internasjonalt.

I BA bryr vi oss om hva som skjer i vår egen by. Har du saker eller hendelser du ønsker å få belyst, kanskje har du startet en ny bedrift med et nytt tilbud som ikke finnes i Bergen fra før? Eller kanskje har du en historie om hvordan du har klart å skape suksess i en vanskelig korona-hverdag. Da kan du sende inn tips til oss, vi ønsker å fortelle historiene som utgjør Bergen by, dette kan du gjøre på flere forskjellige måter som du finner listet under.

SMS:
BAFOTO til 2229
Telefon:
55235000
E-post:
tips@ba.no

VAREGRUPPE

Aviser