gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Markeveien 11
ÅPNINGSTIDER

Hverdager 10.00 – 17.00
Torsdager 10.00 – 19.00
Lørdager 10.00 – 16.00

Bergensbunaden får du her, i tillegg til en rekke håndarbeidsprodukter innen strikk og broderi.

Bergens Broderiservice har, i tillegg til Bergensbunaden, både garn og broderier, og andre ting du trenger til håndarbeid.

Vår profil er å ta inn garn som helst er 100% naturmaterialer, og maks 50% syntetisk. Vi er også opptatt av gjenbruk og bærekraft, og har produkter som støtter denne profilen. Vi forhandler strikke/heklegarn fra Sandnes Garn, Järbo, Schachenmayr/Regia, Lillelam, Strikkefeber, Solberg Spinderi, Un-Told, Lykkegarn, Cewec oa, samt strikkebøker og mye utstyr til strikking og hekling. Vi har godt utvalg i broderipakninger og broderigarn, og har broderistoffer i metervare. Hovedleverandører innen broderi er Permin og Luca-s, og vi har i tillegg noe fra Svarta Fåret. Kom innom og se vårt utvalg og finn inspirasjonen du trenger. Våre erfarne ansatte kan hjelpe deg med meste!

Bergens Broderiservice har eneretten på Bergensbunaden, og vi forhandler også det originale sølvet til Bergensbunaden. Vi har i tillegg tilbehør til bunaden, som sko, smykkeskrin, paraply, regncape og bunadsposer osv. Den komplette bunad får du altså hos oss. Bergensbunaden har vært på markedet siden 1957, og den er komponert av Haldis Nygård. Bergens Broderiservice er en familiebedrift, og er drevet av etterfølgerne til Haldis Nygård.

Velkommen skal du være; du finner oss i Markveien 11.

Parker gjerne i Klostergarasjen, og ta heisen opp til Klosteret – og der har du oss til venstre når du kommer ut døren. Alternativt kan du parkere i CityPark, gå over Smørsbroen og opp til oss. Uansett hvordan du kommer deg til sentrum; du er hjertelig velkommen inn til oss!