gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Neumanns gate 3
ÅPNINGSTIDER

Åpen alle dager fra kl 10:00 – 23:45. Kun stengt 17. mai, julaften og nyttårsaften.

Film for alle!

Bergen kino holder til i moderne lokaler midt i Bergen sentrum. Vi viser mellom 20 – 25 høyaktuelle filmer hver dag. Kinoen har 12 saler på Konsertpaléet og 5 saler på Magnus Barfot. Disse to ligger side om side i Bergen sentrum og det selges billetter til begge stedene fra kioskene. Alle salene har moderne utstyr til både bile og lyd. Med 5 saler som kan vise 3D film og og 2 med Atmos lyd har vi saler for store og små filmøyeblikk. I KP2 har vi nå fått D-BOX, som betyr at setene følger filmens bevegelser. (dette kan man også skru helt av for de som vil det, alle støttede filmer merkes)

Hos oss er alle velkommen! Vi har tilkomstmuligheter for rullestolbrukere. Vi har også tilpassede visninger med Babykino og Seniorkino. På babykino vises det film med dempet lyd og litt lys i salen, og det er lov å bevege seg litt rundt. Alle får to seter. For seniorer velger vi film med omhu tilpasset vår voksne publikum. Hver torsdag 12.00 i Konsertpaléet. Vi arrangerer også utekino på fløyen ved spesielle anledninger.

Vi har selvsagt kiosk hvor du får kjøpt snacks til filmen. Vi sørger alltid for å ha de nyeste og mest aktuelle filmene på kino. Se vårt program for å holde deg oppdatert på hva som vises nå. Vi gleder oss til å gi deg en god filmopplevelse.