gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Halfdans Kjerulfs gate 4
ÅPNINGSTIDER

Tirsdag 10-17
Onsdag10-17
Torsdag 12-19
Fredag 10-17

Velkommen til Bergen Audio – Bergens første private audiografklinikk!

Vi er stolte av å kunne tilby et raskere og bedre alternativ til det offentlige hørselsystemet. Vår grunnlegger og daglige leder, Saada Amina, har med lidenskap og engasjement etablert denne klinikken for å hjelpe mennesker med hørselsproblemer på en effektiv og profesjonell måte.

Vi åpnet våre dører 17. februar i Bergen sentrum, og vi har allerede opplevd stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi vet at ventetiden i det offentlige kan være lang, og derfor ønsker vi å tilby en raskere vei til hjelp og behandling.

 

Din helse er vårt oppdrag

Vår klinikk har et dedikert team som er eksperter innen audiologi og hørselshjelp. Vi reiser også til distrikter som Voss og Knarvik to ganger i måneden for å hjelpe de som ikke har lett tilgang til hørselshjelp. I tillegg tilbyr vi hjemmebesøk for de som ikke har mulighet til å komme til oss.

Vi er stolte av å bruke innovativ teknologi for å tilpasse høreapparater og ørepropper. Ved hjelp av medisinsk silikon lager vi formstøpte ørepropper og tilpasser høreapparater fra de seks store merkene i bransjen. Vårt team sørger for grundige konsultasjonstimer og tilbyr justering og full tilpasning av høreapparat og tilbehør.

Kundetilfredshet er vår prioritet, og derfor tilbyr vi prøvetid på proppene man kjøper hos oss, enten 30 eller 60 dager, avhengig av produsent. Om kundene ikke er fornøyde, tilbyr vi kostnadsfri justering i etterkant. Vi sørger også for en leveringstid på omtrent tre uker for tilpassede propper, som kan sendes i posten eller hentes kostnadsfritt i vår butikk.

Vår klinikk er dedikert til å hjelpe de med hørselsskader, men vi tilbyr også spesialiserte ørepropper for MC-førere, konsertentusiaster, jegere og in-ear-monitors for artister og politi.

Vi holder oss alltid oppdatert på de nyeste teknologiene og produktene gjennom vårt samarbeid med ledende produsenter. Målet vårt er å utvide og nå ut til så mange som mulig med behov for hjelp, slik at alle får den hørselshjelpen de fortjener.

Med Bergen Audio har Bergen nå et sted hvor hørselshelsen er prioritert. Vi er her for å hjelpe, og vi gleder oss til å være en støtte for alle som trenger det.

Takk for oppmerksomheten, og velkommen til Bergen Audio! Følg oss gjerne på sosiale medier:
FacebookInstagramNettside