gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Fagerdalen 6
ÅPNINGSTIDER

Besøk vår nettbutikk

Det komplette selskap!

Skal du ha 10 eller 2000 gjester? Vi ordner alt det det du trenger til begge deler enten det er konfirmasjon, bryllup eller du skal lage en event for bedriften du jobber i! Vi lever både til bedrifter og private. Dette gjelder uansett hva du skal arrangere, og hvor du skal arrangere det. Våre telt sørger også for at deltagerne er tørre underveis, selv her i Bergen.

Vi tilbyr følgende telt: Partytelt – Selskapstelt – Bryllupstelt – Grilltelt – Messetelt – Arbeidstelt og masse mer! Vi har telt til de aller fleste situasjoner og har til og med levert telt til en vaskeplass for sykebiler!

Vi tilbyr bord: Runde – firkantet – ståbord – klappbord – kafebord osv! Vi har bordet du trenger for å pynte akkurat slik du vil. Vi har også stoler til disse bordene og kan leie deg klappstoler med og uten polstring – bankettstoler – barkrakker – benker og stoltrekk.

Vi kan også leie ut glass og stentøy, bestikk og talerken samt lysestaker. Rene og nystrøkne Damaskduker og servietter har vi også. Hos oss er vask og stryking av duker inkludert i leien! Vi har også Duni duker på rull.

Skal du ha fult arrangement så fikser vi både Rød Løper, Bar, dansegulv med lyd, lys og sceneelementer. Garderobe til gjestene dine, fakler og teltvarmere og mye mye mer.

Har du lest alt det over og vi mangler det du ser etter så ta kontakt så kan vi helt sikkert skaffe det også! Vi leverer regelmessig til eventer i Bergen og har stor erfarting fra blandt annet Bergen Matfestival, Bergenfest, Festspillene i Bergen og Bergen Julemarked.