gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Nordnesbakken 4
ÅPNINGSTIDER

1. Sep – 30. April: 10.00-18.00
1. Mai – 30. Aug: 09.00-18.00

Det skjer alltid noe på Akvariet!

Viste du at mannlige pingviner kan «adoptere» egg og bli verdens beste foreldre, at skilpadder kan puste med rumpen, at plasten vi kaster hvert år blir til flak i havet på størrelse med et helt land eller at noen edderkopper beveger seg ved hjelp av hydraulikk? Etter et besøk på akvariet vet du garantert noe du ikke visste fra før. Og du vet det med hele kroppen – ikke bare hodet. Du lærer selvfølgelig viktige ting på skolen også, men det er veldig sjelden sjøløven Kim spruter på deg i et klasserom! Selv om du risikerer å bli litt våt, er nærheten til dyr du kan oppleve hos oss noe som varer lenge. Ekte dyr. Ekte opplevelser.

Akvariet i Bergen har vært en institusjon tilreisende og bergensere bare MÅ besøke siden 1960. Det ligger på Nordnes, en kort tur fra Bergen sentrum med fantastisk beliggenhet i et parkområde med utsikt til innseilingen til Bergen på alle kanter. God mat får du også: Spiseriet Akvariet er en restaurant som lager skikkelig mat av skikkelige råvarer. Da får du energi til hele besøket og litt til. I Akvarietbutikken finner man fine små og store gaver, souvenirer og bøker.

Husk å besøke vår flotte lekeplass takterrassen. Lekeplassen er en ypperlig arena for litt ekstra lek og moro for både store og små.
Sjekk programmet her!