gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Torggaten 3

Akademikliniken er i dag Nordens ledende klinikk innen estetisk medisin og utfører mer enn 60 000 kosmetiske behandlinger hvert år.

Med omfattende erfaring og et høyt nivå av ekspertise tilbyr vi estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske injeksjonsbehandlinger og avansert hudpleie.

Den nyeste teknologien, state-of-the-art teknikker og metoder samt konstant forskning og forbedring gjør at vi kan holde oss i forkant av utviklingen. Det er også en av grunnene til at vi utdanner plastikkirurger fra hele verden.

Vår størrelse, brede ekspertise og utvalg er din trygghet. Alle våre klinikker over hele Norden er utstyrt med personell og teknologi for å kunne levere best mulig pleie og resultater.

Hos Akademikliniken vil du alltid møte autorisert, sertifisert og autorisert personale som er der for å hjelpe deg. Vårt team av plastikkirurger i nært samarbeid med hudleger, sykepleiere, hudterapeuter som gjør oss i stand til å tilby deg som kunde en tilpasset helhetsløsning for din skjønnhet og velvære.