gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Strømgaten 8
ÅPNINGSTIDER

Hverdager 09-21
Lørdager 09-18

Aerly er en ny kleskjede med historie som strekker seg tilbake til 1854. Den gang startet Helje Hjørnevik handel i Florø som kombinerte impulser fra utlandet med norsk håndverk. 170 år senere løsriver familiebedriften seg fra VIC for å bygge videre på sin egen historie under navnet Aerly.

AERLY har butikker over hele Vestlandet, og en av disse finner du i tredje etasje på Bergen Storsenter! Et besøk hos Aerly skal gi deg en følelse av å bli ivaretatt. Vi har kompetanse på mote og antrekk, og du kan forvente god service og veiledning når du besøker en av våre butikker. Når du handler hos oss skal du være trygg på at du kjøper klær av høy kvalitet og design – som understreker din egen stil. Vi har god erfaring med merkevarene våre og er stolt over et bredt utvalg. Her finner du garantert noe!

Høsten er her!

Vi har fylt vår herlige butikk med kolleksjoner og farger du bare må se. For damer har vi blant annet hentet inn flere trendy løse dresser som passer en hver figur. Vårt sortiment av jeans fra merker som Mac, Moshmos og Lee er utvidet. I tillegg er det kommet inn en rekke kjoler som gjør deg klar til julebordssesongen.

For menn har vi tidløse half zip gensere, hoodies og skjorter fra Polo og Tommy Hilfiger i fantastiske farger. Jeans og chinos får du i merker som Riccovero, Mac og Lee.

Vi har også sko, vesker, hansker, belter, luer og smykker som komplimenterer et hvert antrekk


Følg med, det kommer masse nytt fremover! Sjekk ut vår sosiale medier:
Instagram

Facebook

Nettside

OBS! Vi har utvidet åpningstid fra 19.november ut hele desember (09-19 lørdager) og pakker selvfølgelig inn fine pakker for deg.