Akvariet i Bergen

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Opplevelser

Velkommen til Bergen!

Enten du er en erfaren Bergens-turist, førstegangs besøkende eller fastboende i vestlandshovedstaden er det alltid spennende med opplevelser utenom det vanlige. Ingen har bedre kontroll på hva som skjer i Bergen enn Linn Kjos Falkenberg hos Visit Bergen, og vi har bedt henne skreddersy “en perfekt dag i Bergen” for de aller fleste. Velkommen med!

Familiedag:

Start dagen med et besøk til Høyt og Lavt klatrepark på Nesttun. Vi lover at adrenalinet vil holde deg gående resten av dagen! Fortsett via Fløibanen til kanopadling på Skomakerdiket og zipline på Fløyen.

Etter en deilig lunsj anbefaler vi Akvariet, hvor barna kan møte både pingviner og krokodiller, og avslutt med en tur innom Gamle Bergen for en rolig avslutning på en fantastisk dag for store og små!

TIPS: Ta gjerne Beffen-fergen mellom de to siste attraksjonene for det lille ekstra.

Velkommen til Bergen!

Kjærestetur:

Plei romantikken med en fantastisk guidet kajakktur på Herdla. Velger man riktig formiddag møter man blikkstille vann med fantastisk utsikt, deilig frisk luft og et yrende fugleliv.

Fortsett dagen med vinsmaking på Don Pippo, etterfulgt av middag på BARE; Bergens eneste restaurant med Michelinstjerne. Avslutt gjerne med overnatting på ett av Bergens mange førsteklasses hoteller.

Vennegjengen:

Dra ut på fartsfylte eventyr i ribbåt, med Bergen Fjord Adventures og nyt det vi kan love blir feriens ferskeste lunsj – fersk sjømat på en holme utenfor Bergen, laget av dere selv. Vel hjemme i byen igjen kan man finne frem konkurranseinstinktet og konkurrere mot hverandre med rebus rundt i sentrum med norway insight. Bergen GO – Escape Quiz kommer til å utforde både kunnskap og strategikunnskaper, så pass på hvem du deler lag med. Avslutt dagen med middag på Damsgård, og fortsett med en bar til bar runde mellom de mange utestedene Bergen har å by på.

Velkommen til Bergen!

De eldres Bergen:

Opplev dype fjorder, bratte fjell, friske fosser og strie strømmer på en tretimers tur med båt til Mostraumen. Både utseiling on innseiling gir en fantastisk utsikt til Bryggen i Bergen og gamlebyen, og turen gjennom Osterfjorden byr på majestetiske fjell og fjordlandskap slik bare Vestlandet kan.

Fortsett til deilig afternoon tea hos Opus XVI, og en guidet omvisning på et av KODEs kunstmuseer med et flott utvalg.

Bergen By Expert skal ha turer med ulike tema (f.eks. Isdalskvinnen, Varg Veum etc). Turene legges ut på nettsiden med dato og tidspunkt. Dersom det er et tema som spesielt frister å lære, oppleve og utforske mer om er det bare å legge inn tid, for dette blir en opplevelse utenom det vanlige.

Bruk kvelden til en byvandring mellom Bergens vakre svale smitt og smau og utforsk de hyggelige trange gatene mellom husene, og avslutt med middag på Restaurant 1877. En av Bergens mest ærverdige og minnerike spiseopplevelser.