Verdens største og flotteste Pepperkakeby skal i år vises i Kode Permanenten i perioden 18.11. - 31.12. Alle slags pepperkakebyggverk kan leveres i Kode Permanenten fra og med fredag 20. oktober kl. 9 til og med mandag 6. november kl. 19. Du kan levere alle dager i dette tidsrommet, også lørdager og søndager mellom kl. 9 og 19. Alle kan bidra med et pepperkakebyggverk, og alle som blir med får gratisbillett og diplom! Foto: Grim Berge/Natural Lights
Opplevelser

Bli med så lager vi verdens største Pepperkakeby sammen! Siste frist for å levere: mandag 6. november!

Alle slags pepperkakebyggverk kan leveres i Kode Permanenten fra og med fredag 20. oktober kl. 9 til og med mandag 6. november kl. 19. Du kan levere alle dager i dette tidsrommet, også lørdager og søndager mellom kl. 9 og 19.

Alle kan bidra med et pepperkakebyggverk, og alle som blir med får gratisbillett og diplom!

Helt siden 1991 og takket være bidrag fra mange tusen barn og voksne har Bergen skapt verdens største pepperkakeby til inntekt for gode formål.
Årlig kommer det inn opp mot 2000 bidrag. I år skal Pepperkakebyen vises i Kode Permanenten, og du og alle andre er invitert til å levere ditt eget pepperkakebyggverk.

Alle slags pepperkakebyggverk kan leveres i Kode Permanenten fra og med fredag 20. oktober kl. 9 til og med mandag 6. november kl. 19. Du kan levere alle dager i dette tidsrommet, også lørdager og søndager mellom kl. 9 og 19.

Pepperkakekunst

Du kan lage akkurat det du vil. Kun fantasien setter grenser. Vi oppfordrer alle barnehager, skoleklasser, vennegjengen, og både små og store familier til å samles til bakedugnad.

Uten denne årlige bakedugnaden blir det ingen pepperkakeby, for det er nemlig dere som bidrar med et eller flere pepperkakebyggverk som sørger for at pepperkakebyens arkitekter og byggmestere hvert år har en Pepperkakeby å bygge.

For gode formål

Pepperkakebyen i Bergen blir arrangert av Bergen Sentrum AS som er en non-profit allmennyttig organisasjon som jobber til felles beste. Overskudd fra Pepperkakebyen blir hvert år overført til gode formål.

Pepperkakebyen bidrar til gode juleopplevelser for små og store, og bakingen av bidrag er blitt en tidlig juletradisjon for mange.

Som takk for hjelpen får alle som bidrar med et eller flere pepperkakebyggverk gratisbillett til Pepperkakebyen, og selvsagt diplom.

Årets Pepperkakeby kan oppleves på Kode Permanenten i perioden 19.11. – 31.12.

Billetter vil ikke bli solgt på forhånd på nett, kun i Pepperkakebyen.

Følg med på Pepperkakebyens nettside og  facebookside for løpende informasjon.