Stormberg

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mote

Hold formen i gang

Når høsten kommer er det lett for å miste treningsviljen og heller pakke seg inn i varmen i stuen. Hos Xhibition finner du alt til en fantastisk løpehøst, uansett regn, vind eller snø!

Når høsten kommer er det lett for å miste treningsviljen og heller pakke seg inn i varmen i stuen. Hos Xhibition finner du alt til en fantastisk løpehøst, uansett regn, vind eller snø! Kom innom og hold motet og formen oppe når mørket setter inn.

Gymspot holder deg gjerne gående med både proteinshakes og barer til treningshøsten. Hold også varmen i Fammes long sleeve topp og tights i kule farger og herlig stoff.

Hold formen i gang
Tights 699,- Long Sleeve 449,- - Famme Gymspot

Riktig tilbehør er viktig når det er motivasjonen det står og faller på. Hos Sport Outlet finner du nå Endurance: Treck trail –  en lett terrengsko som holder deg tørr på bena når du ferdes i terrenget. Match skoene med Endurance: Sherman Ventilerende løpehanske, med refleksdetaljer som holder deg synlig i høstmørket. Og skal du langt? Pakk treningsklærne i Endurance: Orchila bag, en allsidig bag som passer til både hverdag og lengre treningsturer.

Hold formen i gang
Treck trail, Sport Outlet 500,-
Hold formen i gang
Orchila bag, Sport Outlet 200,-

Denne sesongen anbefaler Sport 1 Craft Essence vindtights, som har vindtett front og passer perfekt for skikkelige treningsøkter på kalde vindtunge dager. Tightsen er myk, og har lomme bak for sikker lagring av nøkler og andre verdisaker. Med refleksdetaljer synes du godt selv i trafikken. Par tightsen med Lumen SubZ jakken, med reflektivt stoff, slik at du kan føle deg ekstra trygg.

Hold formen i gang
Lumen SubZ Jacket, Sport 1, 1599,-

Det blir fort kaldt når høsten setter inn. Ullensvang ullundertøy er en favoritt til aktivitet og trening utendørs hele året på grunn av de gode temperaturegulerende egenskapene, og passer fint under en lett jakke til høstens treningsturer. Hos Stormberg finner du Fykse vindjakke, som er hurtigtørkende og superlett. Ekstra pluss for ventilerende felter langs siden og under armene!

Hold formen i gang
Fykse print running jacket, Stormberg 499,-

På tide å rydde sommergarderoben og bli klar for en høst i naturen!

Visste du at alt brukt Stormbergtøy kan pantes? Også det som er slitt og ødelagt. Når du leverer inn brukt tøy i butikken får du en pantelapp som kan brukes til å handle nye varer.