I den nye, flotte brandstoren til Kashmina i Strandgaten 19 finner du hele utvalget i luksus-ull fra hele Kashmina-kolleksjonen.
Mote

Ny Kashmina Brandstore åpnet i Strandgaten 19 i Bergen sentrum!

Det norske klesmerket Kashmina har nylig åpnet dørene til sin nyeste Brandstore i Strandgaten 19, midt i hjertet av Bergen. Dette markerer deres tredje butikk i Norge, og det nyeste tilskuddet til det populære merket som har satt standarden for luksus-ull i landet.

En fullstendig showcase

Den nye butikken i Strandgaten er en fullstendig showcase av hele Kashmina-kolleksjonen. Her finner man et omfattende utvalg av plagg i 100% ren kashmir av ypperste kvalitet. Alt fra klassiske gensere, cardigans, bukser, kjoler og kåper, til lekre tilbehør som skjerf og luer og til og med lune pledd finnes i sortimentet.

– Vareutvalget er stort sett rettet mot kvinner, men vi har også et lite utvalg til både herre og barn, sier markedssjef i Kashmina Gaelle David. Med Brandstoren i Bergen ønsker vi å tilby våre kunder en eksklusiv og helhetlig opplevelse, hvor de kan utforske hele vårt sortiment og finne sine nye favoritter.

Norges største merke innen luksus-ull

Kashmina har etablert seg som Norges største merke innenfor luksus-ull, og med åpningen av den nye butikken håper de å bli et verdifullt tilskudd til den tradisjonsrike handlegaten Strandgaten i Bergen sentrum.

– Butikken er designet for å gjenspeile vår merkevareverdi – tidløs eleganse og høy kvalitet. Vi ønsker å skape en oase hvor våre kunder kan komme inn og oppleve den unike følelsen av kashmir på sitt beste.

Ny Kashmina Brandstore åpnet i Strandgaten 19 i Bergen sentrum!

Sommerens beste tilbud

Akkurat nå tilbyr den nye butikken i Strandgaten en mengde kashmirprodukter til en ekstra fin pris, som en del av deres Sommersalg. Dette er en perfekt anledning for bergenserne å oppdage den luksuriøse følelsen kashminplaggene representerer.

– Vi har noe for enhver smak og anledning, enten du ser etter noe til de kjølige sommerkveldene eller vil være forberedt på høstens ankomst. Sommersalget gir våre kunder en flott mulighet til å investere i kashmirplagg av høyeste kvalitet til en redusert pris.

Velkommen innom

Med åpningen av den nye butikken i Bergen fortsetter Kashmina sin suksesshistorie i Norge med å levere tidløs eleganse og uovertruffen kvalitet til markedet. Brandstoren i Strandgaten 19 er allerede blitt et populært stoppested for de som er ute etter luksuriøse og komfortable klesplagg.

– Vi ser frem til å ønske både gamle og nye kunder velkommen til vår nye butikk. Kom innom, bli inspirert og oppdag hvorfor kashmir er et must-have i garderoben, avslutter markedssjef Gaelle David.