Hos Piteraq på Vågsallmenningen finner du det meste til klatreturen og mye annet turutstyr av høy kvalitet.
Mote

Piteraq tar deg til nye høyder

Er du på jakt etter ny klatresele, de beste tursekkene eller bare ønsker litt tips og triks til din neste tur, da bør du ta turen innom Piteraq på Vågsallmenningen!

UTE.no blir til Piteraq i nye freshe lokaler

Et nytt kapittel i friluftslivets saga har begynt i Bergen, med den etterlengtede åpningen av Piteraq i Vågsallmenningen 3. Tidligere kjent som ute.no, har denne ikoniske butikken gjennomgått en transformasjon og er den ultimate destinasjonen for klatreentusiaster, fjellfarere og ekspedisjons utøvere.

– Vi er jo ikke bare den beste utstyrsbutikken, men vi tilbyr også råd og veiledning om du skal ut på alt fra korte klatreturer til lengre krevende ekspedisjoner, sier Anders Rullestad, produktspesialist.

Piteraq tar deg til nye høyder

Kribler det i klatrefoten?

Med et lidenskapelig team som deler din kjærlighet for bratt terreng og utfordrende klima, tilbyr Piteraq et unikt utvalg av utstyr som dekker alle dine behov. Uansett om du foretrekker buldring, tauklatring eller isklatring, eller om du planlegger å utforske de fjerneste ekspedisjonsturer, vil du finne alt du trenger her. Når vi går inn i butikken, oser det god stemning, høy kompetanse og gøyale folk. De ansatte er opptatt av deg og dine behov, og hvordan de kan dekke dem.

– Alle vi som jobber her lever og puster friluftsliv, klatring og ekspedisjon erfaring, så vi har mye erfaring vi gjerne deler med kundene våre, sier Haavard Gjærdset, assisterende butikksjef.

Piteraq tar deg til nye høyder

To etasjer fylt med det beste utstyret

Med det nye 2 etasjers lokale får du nå enda flere valgmuligheter når det gjelder praktisk og funksjonelt utstyr. Butikken er stappfull av merker som Unpararell, Mountain Equipment, Arcteryx, Osprey, Helinox og mye mye mer. Fra de nyeste klatreskoene til det beste ekspedisjonsutstyret som er testet og godkjent av erfarne eventyrere, tilbyr Piteraq kun det beste av det beste.

Kvalitetsutstyr til en god pris

Enten du er medlem av Bergen klatreklubb, jobber i forsvaret, er vernepliktig, jobber i brannvesenet, politiet eller ambulansen får du fordeler hos Piteraq. Som nytt medlem i kundeklubben tilbyr de også rabatter, så her kan du spare mye på godt kvalitetsutstyr.

– Blir du medlem i kundeklubben vår, får du også rabatter og kan få med deg nyheter og tips og triks, sier Anders Rullestad, produktspesialist.

Du finner Piteraq på hjørnet i Vågsallmenningen 3.

Åpningstider:
Mandag- onsdag: 10-18
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-18
Lørdag: 10- 15