OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Interiør

Wallendahl feirer!

Denne uken feirer Wallendahl en helt ferdig og nylig renovert butikk. Den 200 år gamle bergensgiganten har nedskalert i form av kvadratmeter, men oppgraderer likevel butikken som nå går over ett plan, med utsikt mot Bryggen og Vågen

Samme måned som Wallendahl feirer 200-års jubileum, åpnes også den nye mesaninen i butikken offisielt. Denne uken er det åpningsfest og jubileumsfest om en annen, med mengder av gode tilbud og flotte utstillinger. Allerede har mange vært innom den flotte butikken med både gratulasjoner, og sikret seg varer til gode priser.

– Ved å flytte hele butikken opp hit, og utvide opp på mesaninen, har vi fått en helt ny butikk, med en helhet og samhørighet som vi har savnet tidligere. Selv om vi er noen kvadrat mindre, har vi gjort et godt valg, mener salgs- og markedskoordinator hos Wallendahl, Anita Jytten.

Wallendahl feirer!

En lys og luftig butikk

Utvidelsen av butikken opp på det nye nivået, gjør at det nå slippes inn lys både fremme og bak i butikken, så vel som gjennom enkelte sidevinduer. Utsikten når man kommer opp trappen kan en ikke klage på – med vakker innramming gjennom de store vinduene, rett over til verdensarven Bryggen og Vågen.

– Man blir glad når man kommer inn i butikken nå, og den oppleves ikke mindre, sier Anita, og forklarer at mange kommenterer at lyset og oppdateringene gir en mer romslig følelse til det hele.

Wallendahl feirer!

Endringer

Sammen med renovasjonen har Wallendahl gjort endringer i sortimentet. Man får ikke lenger tak i jernvarer og ting til oppussing, men til gjengjeld er sortimentet innen kjøkken, borddekking og interiør vel så bra som før. Når noe går ut av sortimentet, dukker noe nytt opp, og trendene følges videre.

– Vi er de eldste i byen av denne typen butikk, og jeg vil tørre å påstå at vi også har det beste utvalget i sentrum innen våre målgrupper. I tillegg har vi selvsagt mye ekspertise, og lang fartstid, så her får man god hjelp uansett hva det skulle være, forsikrer Anita.

Wallendahl feirer!

Har holdt åpent

Wallendahl har holdt åpent gjennom renoveringen, tross riving av vegger og store stiger i butikken. Det er viktig for dem å vise at de er her for byens behov, uansett omstendigheter.

– Det er klart at vi har hatt et noe begrenset utvalg, og en mindre inspirerende butikk, men det ligger langt inne å skulle stenge helt. Det har vi erfart de siste årene. Det har vært en lang prosess, men nå ser vi lyset – bokstavelig talt – og vi er endelig kommet helt på plass, smiler Anita.

Wallendahl feirer!

En viktig del av bybildet

Med den nye butikken er både ansatte og kunder inspirert og klare for å skape enda mer historie. 200 år er kanskje tid for oppdatering, men Wallendahl har langt igjen å gå, og satser på å bli værende i bybildet i lang tid fremover.

– Vi er her for å styrke bybildet, og ønsket å være en del av sentrumsopplevelsen. Våre kunder kommer hit for kunnskap, god hjelp og et stort utvalg – noe vi vil fortsette å bringe, og håper mange tar turen innom. Spesielt denne helgen når både Wallendahl og Outland i kjelleren slår til med åpningsfest og gode tilbud!

Anita håper en ny og forbedret butikk, med et utvidet sortiment og gode handleopplevelser øker lysten til å reise til sentrum for å handle. Samtidig understreker hun at Wallendahl også har nettbutikk med klikk- og hent, og gjerne er behjelpelig også på denne måten.

Vi ønsker lykke til med åpningsfest, og gleder oss til å ta del i mange år fremover sammen med Wallendahl.