Nå kan du handle hos fire ulike konsepter i Wallendahlhuset; Feel, Kitch´n, Tilbords og Kremmerhuset.
Interiør

Fra kanoner til kjøkkenutstyr

Feel deg frem til Kremmerhuset, utforsk Kitch´n og sett deg Tilbords

-I det gamle konseptet var det stor vekt på kjøkken, borddekking og interiør, noe vi fortsatt har mye av. Med butikkene Feel og Kremmerhuset kan vi tilby større utvalg av mykere tekstiler og småinteriør, sier Anita Jytten butikkleder i Kitch´n.

Anita, med over 20 års erfaring hos Wallendahl, stråler av entusiasme for det nye konseptet.

– Vi håper å treffe en enda bredere målgruppe, nå som vi har fire ulike konsepter i Wallendahlshuset!

For Wallendahl har tatt et spennende skritt videre, gjennom et samarbeid med HomeCO AS og Dalema AS. De ikoniske Wallendahl-lokalene har gjennomgått en imponerende oppussing og blitt omgjort til fire butikkonsepter: Kitch´n, Tilbords, Kremmerhuset og Feel.

Med et dedikert team av ansatte som alle har høy kompetanse, gir Wallendahlhuset deg en enda bedre kundeopplevelse. Enten du trenger å finne ut av hvilke tekstiler som passer i stuen din eller hvilken kjøkkenmaskin som dekker dine behov, kan du være trygg på å bli ivaretatt av mennesker som virkelig vet hva du trenger!

Fra kanoner til kjøkkenutstyr

Kanontilbud avløser skipskanoner

Da Wallendahl åpnet i 1822 var hensikten å etablere en jernvarebutikk som kunne betjene både by og land. Det som begynte med salg av instrumenter og ovner med opp til 3 etasjer, ble raskt byens største handelshus. De tilbød noe annet og mer, som kunne være alt fra grønnsåpe til skipskanoner.

Mens de i dag ikke lenger kan friste med kanoner, kan du finne alt du trenger til kjøkkenet og hjemmet.

Wallendahlhuset, en ikonisk del av Bergens historie, blir nå videreført med stolthet av HomeCO og Dalema.

-Vi er beæret over å få være med å videreføre og videreutvikle et av Bergens eldste og mest tradisjonsrike handelshus, sier daglig leder i HomeCo, Odd Sverre Arnøy.

Fra kanoner til kjøkkenutstyr

Fra majestetiske vaser, til Snorkfrøken på Wallendahlhuset

Det nye konseptet bærer preg av et enda bredere utvalg og her skal du ikke lete lenge før du finner noe som passer perfekt i ditt hjem! Enten du er på utkikk etter en avansert kjøkkenmaskin, elegante spisestoler eller en sjarmerende ny mummikopp, finner du alt du drømmer om i det revitaliserte Wallendahlhuset. Her kan du la tiden fly, mens du drømmer deg bort blant et rikt utvalg av farger, tekstiler, glass og porselen.

Wallendahlhuset har en spesiell plass i hjertet til “alle” bergensere og den nye epoken er et levende eksempel på hvordan tradisjon og innovasjon kan smelte sammen.

-Vi er glade for at en erfaren og profesjonell aktør som HomeCo vil videreføre og videreutvikle både butikkdriften, og den gode servicen og satse på våre flotte medarbeidere, sier styreleder i Wallendahl AS, Peter Frølich.

Uansett om du har vært en trofast kunde, eller er en nysgjerrigper kommer du garantert til å finne noe i det nye Wallendahlhuset som er åpent fra 10-20 i hverdagene og 10-18 på lørdager!