Klær, interiør og kultur. Det er mange gode kjøp å gjøre nå. For teaterfrelste, er det et must å sjekke ut årskortet til DNS.
Mote

Januarsalget er perfekt for byGAVEKORT-eiere

Januar er måneden du får ekstra mye for pengene! Har du byGAVEKORT, får du ikke en bedre anledning til å bruke det.

For deg som har et byGAVEKORT på lur, vil januar være måneden du får ekstra mye valuta for pengene. For nå bugner Bergen sentrum av prosentskilt med både 50, 60 og 70. Kanskje ser du også 90-tallet?

Gaver til deg selv eller andre

Enten du har gavekort eller ei som venter på å bli brukt for første gang, du har et med restsaldo eller bare liker å gjøre en god handel – ligger alt til rette for å få kjekke ting med deg hjem. For det kjekke med byGAVEKORT, er at du kan bruke det som et bankkort. Med andre ord kan du ha glede av det i flere butikker.

Noen bruker jo også januar til å kjøpe både bursdagsgaver eller kommende julegaver. Ja, de er gjerne ikke en veldig stor gruppe sistnevnte – men de er jo likevel smarte. For det er ikke småtterier som venter den som nå tar seg en tur i sentrum.

50 % hos Illums

Etter en måned med mye rødt, lilla og gull kan det være forfriskende med noe annet i stua, på badet, soverommet eller i gangen. Legger du turen innom noen av de mange flotte interiørbutikkene, vil det garantert være noe som frister.

Illums Bolighus i Berstadhuset byr på 2.500m2 med et utvalg av tidenes største designklassikere samt nye, innovative merkevarer. Frem til 31. januar har de opptil 50 % på utvalgte varer. Og her kan du også benytte byGAVEKORTET.

Januarsalget er perfekt for byGAVEKORT-eiere
Gode kjøp venter deg på januarsalget i sentrum!

Kultur-kupp hos DNS

Enten du handler under tak på kjøpesentrene, eller går en handletur i den flotte Strandgaten – som for øvrig nylig har fått mange nye butikker og tilbud – venter det deg ansatte som hjelper deg til å finne akkurat det du er på jakt etter. Har du et byGAVEKORT, er det mer enn 300 steder du kan bruke det.

Den Nationale Scene (DNS) er også med i ordningen. Teaterfrelste tjener mye på å kjøpe et årskort nå. For 2.300 kan du se så mye teater du vil i 2024. For deg under 25 år koster det kr 1.150. Da kan du….

  • Se alle forestillingene på DNS i 2024, på alle de tre scenene
  • Se samme forestilling inntil 4 ganger
  • Ta med deg venner og familie til 25 % rabatt (kun ordinær voksen)