Akademikliniken i Torggaten 3 tilbyr et bredt utvalg av hud-, laser- og injeksjonsbehandlinger, samt medisinsk hudpleieprogram.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Tjenester

Velkommen innom Akademikliniken

Akademikliniken i Bergen er en del av en større kjede som har både plastikkirurgiske tjenester og Skin Centere i hele Skandinavia. Her i Bergen tilbyr de en rekke behandlinger, inkludert hudpleie, fillerbehandlinger, mediskinsk rynkebehandling og laserbehandlinger.

– Vi var tidligere kjent som Ellipse Klinikken, og er den klinikken med lengst erfaring i Bergen, forteller klinikksjef Catherine Aurdal. Sammen med sine to kollegaer Elisabeth og Marit driver hun Akademikliniken, som nå ligger i Torggaten 3, like ved Den Blå Steinen. De lå tidligere i Strandgaten 3. Alle tre er utdannet kosmetiske sykepleiere, og har lang erfaring innen feltet.

– Det er mange dyktige klinikker i området, men vi opplever at mange velger oss på grunn av vår lange erfaring, samt anbefalinger fra kjente, og veldig gode tilbakemeldinger på Google.

Opplysning og kunnskap

Akademikliniken har som filosofi å levere høykvalitets medisinsk skjønnhetsbehandling. De oppdaterer jevnlig sin kunnskap og ferdigheter for å sikre at de tilbyr de beste behandlingene. Her kommer kunder i alle aldersgrupper, og både menn og kvinner.

– Vi er opptatt av å opplyse og skape kunnskap rundt kosmetiske behandlinger, derfor setter vi alltid av god tid til å veilede og informere kunder. Det er viktig at hver enkelt kunde får skreddersydd behandling etter sin hudtilstand og behov, at de vet hva de ulike behandlingene går ut på og hvilke komplikasjoner som kan oppstå.

Naturlige resultater

Hun understreker at Akademikliniken har stort fokus på naturlige resultater. Det er viktig at kunden ikke ser behandlet ut.

– Vi er ikke redd for å si nei, dersom vi mener at noe er unødvendig for kunden. Det er en viktig del av vår jobb, påpeker hun.

Et bredt tilbud

Klinikkens tjenester inkluderer en rekke behandlinger, som for eksempel microneedling med Dermapen, Hydrafacial for eksfoliering og fuktighet, Profhilo for hydrering og oppstramming, kjemisk peeling med PRX, kollagenstrimulerende PRP, behandling for uren hud og solskader, samt fillerbehandlinger for å forbedre volum og form i ansiktet. Det tilbys også mediskinsk rynkebehandling, samt laserbehandlinger for å fjerne uønsket hår, pigmenter, spengte kar og rødhet. De fleste behandlingene kombineres med medisinsk hudpleieprogram fra ZO Skin Health, for å optimalisere resultatet.

– Vi bruker mye tid sammen med kundene, og blir godt kjent før vi bestemmer behandlingsalternativ.

Det er viktig å velge en kvalifisert og erfaren klinikk og behandler. Det er lovkrav for både laser og injeksjonsbehandlinger som regulerer hvem som får utføre disse behandlingene. Hos oss har alle våre kosmetiske sykepleiere opptil 15 års erfaring, hvilket er en stor trygghet for våre kunder.

Velkommen inn

De siste årene har Akademikliniken også holdt både events og arrangert kundekvelder i samarbeid med andre i Bergen Sentrum. Både hårsalongen Adam & Eva, og kleskjeden Infinity har vært med og arrangert eventer med klinikken.

– Det er utrolig gøy å kunne invitere inn til oss for slike kvelder sammen med våre kunder. Vi har en hjemmekoselig klinikk, som er både behagelig og innbydende, og kundene trives. Mot sommeren blir det nok enda flere spennende samarbeid og events, og vi gleder oss til å bidra til å skape enda mer liv i Bergen Sentrum.

Akademikliniken jobber i henhold til strenge standarder og retningslinjer for sikkerhet og hygiene, og sørger for å levere behandlinger av høy kvalitet i en avslappet og trygg atmosfære. Hvis du vil ha mer informasjon om Akademikliniken og hvilke behandlinger de tilbyr, kan du besøke Akademiklinikens nettside eller kontakte dem direkte for å stille spørsmål.

RELATERTE MEDLEMSBEDRIFTER >