byGAVEKORT kan brukes hos mer enn 300 ulike butikker, restauranter, kulturtilbud og andre tjenester i Bergen sentrum. I tillegg til garantert fornøyde mottakere, støtter du opp om et enda mer attraktivt og levende sentrum ved å velge byGAVEKORT.
Mote

byGAVEKORT – gaven som alle har bruk for

Gir du et byGAVEKORT, gir du «hele byen» i gave til mottaker. Og en gave de garantert ikke vil bytte, fordi den kan brukes til «alt».

Et byGAVEKORT vil glede alle som får det under årets juletre. Det gir nemlig over 300 ulike butikker, spisesteder, kulturtilbud og andre virksomheter å velge fra. Når du velger byGAVEKORTET som gave, er du sikker på at mottaker kan velge mellom et stort utvalg innen shopping, servering, kultur og opplevelser sier salgs- og markedssjef Thomas Ottesen i Bergen Sentrum.

For gavekortet kan brukes både på restauranter, butikker, kultur og opplevelser. Enten det er fylt med 100 kroner eller maksbeløpet på 10.000 kroner, kan det brukes mange ganger og på flere steder.

Når du gir gavekortet, kan du gjerne legge med en personlig hilsen og tipse mottaker om steder du vet vil falle ekstra i smak. Her skal vi gi deg noen tips.

Til dyreelskere

Dyr er en viktig del av mange sine liv, enten en ser dem i Akvariet eller har et eller flere selv. Så for dyreelskere er det mange grunner til å bli glad i et gavekort.

Akvariet i Bergen kjenner «alle» til, men det skal godt gjøres å oppleve hele Akvariet på ett besøk. For fins mer enn 60 akvarier, og alle er helt forskjellige. Et byGAVEKORT kan heldigvis brukes flere ganger. Så her kan du bli med på alt fra fôringer til ForskerFredag.

Dogman på Galleriet i 6. etasje har alt du trenger til hunder, katter og smådyr. De selger hundefôr, kattefôr, kattesand, tilbehør, kobbel, halsbånd, tygg og alt annet du måtte trenge til pelsklingen din.

Bergen katteklinikk er byens første veterinærklinikk kun for katt! Og ikke bare stedet en går til når uhellet er ute. De har også fôr og årlige helsekontroller. Et gavekort her vil alltid komme godt med til den som har poter i hus.

Til kulturglade

Bergen har et særdeles rikt kulturliv. Da er det ekstra bra at et byGAVEKORT kan brukes på mange hos mange av de største arrangørene. Bergen kino har jo alltid et stort utvalg filmer uansett hvilken sjanger en liker. Teatermagi kan oppleves på Den Nationale scene, der de i starten av 2024 for eksempel har premiere på Billy Elliot the Musical, med musikk av Elton John.

Liker en heller det skrevne ord, kan gavekortmottakeren se frem til givende kvelder på Boksalongen – Litteraturhuset i Bergen. Byen vår har også museer og gallerier i verdensklasse. Et gavekort kan for eksempel brukes på KODE 1-4, Lepramuseet, Skolemuseet, Gamle Bergen museum, Bryggens museum og Bymuseet.

Til matentusiastene

Enten du vil unne deg det lille ekstra eller kjøpe det som alltid står på handlelisten, er Lerøy Mat, Rema 1000 Kløverhuset og Meny Bergen storsenter fine steder å bruke gavekortet hos. Vil du spise ute, er utvalget også veldig stort. Fra Kolonialen som kombinerer dagligvarer med kafe og pub, til fersk fisk hos Fish Me, Fjellskål og Enhjørningen fiskerestaurant. Eller du kan gå for japansk hos Nama eller italiensk hos Olivia. For å nevne noen få av de mer enn 300 ulike mulighetene.

Til «de som har alt»

De fleste har behov for å stelle og pleie hår. Det er det mange som kan hjelpe med i byen. For eksempel Adam og Eva Engen, Dada hårstudio Telegrafen. Digg hair studio, eller på Think Hair Wear fire salonger i sentrum. Her kan en også kjøpe alt en trenger til stell av hodehår og skjegg.

Hudpleie vil også mange sette stor pris på, hele året. Spesielt i januar kan en jo bli glad av litt ekstra glød. Det kan fikses hos Annes’ hudpleie og makeup og hos Frøken Dings.

Mange menn får vel også sin andel sokker til jul. Kanskje skal du la ham velge selv i år, og heller gi et gavekort på Dressmann eller Capone & Mrs. Capone.

Dobbel glede

Gavekortet kan altså brukes på masse kjekt. Den hele og fulle oversikten får du på Bergen sentrums oversiktlige side over gavekort-tilbydere. Nettsiden er også delt inn i bransjer, varegrupper og merkevarer. Ta en titt, og se om ikke det er noen der som vil passe de du skal gi gavekortet til.  Husk at byGAVEKORTET kan brukes litt her og litt der, alt behøver ikke brukes på samme sted.

Det er også en ekstra gledesbonus ved å gi vekk et byGAVEKORT, som du kanskje ikke tenker over.

– Du støtter med det opp om et enda mer attraktivt og levende sentrum i Norges vakreste by, sier Thomas Ottesen i sentrumsorganisasjonen Bergen Sentrum AS.