SATS gir starthjelp til treningen, slik at den blir målrettet og effektiv. Og de har også barnepass for deg som trenger det. Foto: SATS/Stellan-Stephenson.
Tjenester

Spreke nyttårsforsett? Bergen sentrum hjelper deg på vei!

Trening…Alle snakker om det, her er kjekke steder å gjøre noe med det!

Enten du har bestemt deg for å bevege deg litt eller mye i 2024, er det bare å glede seg. For det er mange som står klare for å hjelpe deg på vei.

Ta SATS

Det er mange som har hatt støttemedlemskap på treningssentre. Men starter du i rett ende og med rett veiledning, er sjansen stor for at du vil trives. SATS Bergen LHG i Lars Hilles gate har ansatte som hjelper deg i gang gratis med målrettet og effektiv trening.

De tilbyr treningskonseptene Build’n Burn – høyintensiv styrke- og kondisjonstrening på 45 minutter, og Prformance™ – utviklet for at du skal bli raskere, sterkere og smidigere gjennom sikker og tidseffektiv trening.

Ønsker du tettere oppfølging, anbefaler SATS at du trener med en av deres personlige trenere. Har du barn, er det ingen hindring! Her tilbys nemlig barnepass.

Ut på tur

Du kan også få fart på endorfinene ute. Meld deg inn i Bergen og Hordaland turlag. De har noe for alle, uansett form. Dette er jo også en utmerket anledning til å bli kjent med nye, som enten kan bli turvenner eller noe mer. Eller så kan du ta med deg familie og venner på turer i nytt terreng. Turlaget har en spekket meny. For 2024 er det så langt satt opp hele 331 aktiviteter! De tilbyr fotturer, gåturer, turgrupper, fjelltur, skitur og padleturer på Vestlandet og i Bergen. De tilbyr også en rekke kurs for deg som liker deg best utendørs gjennom alle årstider: skredkurs, klatrekurs, padlekurs, kurs i kart og kompass og turlederkurs. Alle organiserte aktiviteter ledes av godt kvalifiserte turledere og instruktører. Det kjekke med medlemskapet her, er at du også får gode rabatter i turlagets egen Turbutikk.

Spreke nyttårsforsett? Bergen sentrum hjelper deg på vei!
Vinterbading? Da er det greit med en varm lue på toppen. En varm morgenkåpe når du kommer opp fra vannet er også lurt.

Tren hjemme

Enten du skal inn på et senter, ut på tur eller bare vil rulle ut en yogamatte hjemme – er en tur innom de mange sportsbutikkene i sentrum et smart valg. Her er det ansatte som virkelig kjenner sine varer, og kan lede deg i rett retning enten du trenger hoppetau, løpesko, fjellsko, skisko, rett turjakke eller kanskje en ny badedrakt om du er en av sprekingene som vinterbader. Hvor skal du gå? Vi nevner i fleng: Bergans, Get fit, Intersport Bergen Storsenter, Löplabbet Bergen, Norrøna Concept store, Outdoor Bergen, Platou, Sport 1 Xhibition, Fjällräven, Torshov sport og Ute! Her har de ansatte også bred kompetanse innen generelt friluftsliv, men særlig innen klatring.

Så det er mange muligheter for å nå høyder i 2024!