I fjor ble hengekøyene fra Ticket to the Moon utsolgt nesten landet rundt før ferien i det hele tatt begynte. Vær tidlig ute og sikre deg hengekøye og utstyr som passer deg og ditt bruk på Xhibition.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mote

Xhibition ønsker deg god tur!

Vi går nok en sommer i møte, og for mange blir det igjen norgesferie med turer i fjellet, spennende nye opplevelser i vårt rike land, og gjerne noen campingplasser på veien. Vi har samlet en rekke anbefalinger og produkter fra Xhibitions utvalg av sport og fritidsforhandlere. Uansett om du er erfaren landevandrer eller ny i gamet, her finner du noe for enhver.

Sport 1 anbefaler: Ticket to the Moon

I fjor ble hengekøyene fra Ticket to the Moon utsolgt nesten landet rundt før ferien i det hele tatt begynte. Vær tidlig ute og sikre deg hengekøye og utstyr som passer deg og ditt bruk. Enten det er familietur med barn og voksne i alle aldre, eller deilig alenetur for å nyte naturen i ro og fred, finner du hengekøyen for deg.

Du kan nå også få morsomt tilbehør som sammenleggbar frisbee, og praktisk strandteppe i Ticket to the Moons klassiske fallskjermstoff. Enkelt å holde rent, praktisk og lite når det pakkes sammen, og passer supert i deres sammenleggbare ryggsekk som rommer opptil 25 liter.

Vær obs på praktisk tilbehør til hengekøyen som stropper, myggnetting, tarp og stativ, som kan kjøpes separat. Spør gjerne om hjelp fra de kompetente ansatte hos Sport 1 – de hjelper deg å finne akkurat det du trenger til en strålende hengekøye-opplevelse.

Sport 1 Xhibition

Sport Outlet har alt du trenger til turen

Skal du ut i naturen over tid, må alt utstyret være på plass, og gode hjelpemidler kommer godt med.

Bretti Liggeunderlag passer i hengekøyen, men er også perfekt til sitteunderlag for en eller flere personer rundt bålet, hvor Staal stormkjøkken kan brygge kaffe eller lage middag for hele turfølget. Et komplett kokesett med brenner, 2 kjeler, stekepanne og en kaffekanne. Kjøkkenet er enkelt i bruk, og gir suveren skjerming for vind.

Star 102 Boa Gtx er en lett og allsidig hikingsko med Gore-tex membran og Hypergrip yttersåle i gummi, og praktisk Boa wiresystem for enkel stramming. Kombiner med Geilo Softshell bukse, en komfortabel bukse i myk softshell, som er tøyelig og slitesterk. Finnes til dame/herre/jr/kids, og i flere flotte farger. Prikken over i-en er Jakob løpe/turbelte; et løpebelte med god plass for drikkeflaske, og med lomme for oppbevaring av nødvendige småting som nøkler, energibar og evt. andre småting.

https://www.bergensentrum.no/bedrift/sport-outlet-xhibition/