Det legges til rette for en trygg julehandel på Kløverhuset i Bergen sentrum.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mote

Føl deg trygg og ivaretatt i juletiden på Kløverhuset

Hos Kløverhuset finner du alt du trenger for en koselig og god juletid. Her kan du handle alle julegavene på ett sted, uten å bekymre deg for trengsel eller stress. Både smittevern og kundenes sikkerhet er godt ivaretatt, og det er klart for stemningen som inviterer til rolig og stressfri julehandling i ditt lokale kjøpesenter.

Bidra til å holde bybildet i live på en trygg måte

Hos Kløverhuset er kundenes sikkerhet og trivsel alltid i fokus, og det tilrettelegges for at bergenserne trygt skal kunne benytte seg av sitt lokale bymiljø, og bidra til at sentrumslivet vedlikeholdes, slik vi vet mange nå ønsker å gjøre. Derfor fokuseres det ekstra i juletiden på kontrollerte mengder og utvidede kampanjeperioder for å hindre de aller største kundebølgene. Mellom annet blir det ikke nattåpne senter, men kampanjeperioder med ekstra gode tilbud i førjulstiden.

Føl deg trygg og ivaretatt i juletiden på Kløverhuset
Alle butikker på Kløverhuset har gode smittevernstiltak. Hos L'occitane kan du nyte en deilig håndvask med deres egne håndsåper som pleier og gjør hendene myke og gode.

Gode tiltak for en trygg handleopplevelse

I tillegg har alle butikker håndsprit tilgjengelig, og det rengjøres hyppigere. Håndsprit er strategisk plassert, mellom annet ved Rema 1000’s salatbar, og deres vogner og kurver vaskes også mellom hver kunde. Her er det i tillegg gjort endringer i butikk for å gi større plass til kundene å bevege seg på.

Flere av butikkene hos Kløverhuset har nå også pleksiglass, slik at både kunder og ansatte føler seg trygge og ivaretatt. Hos Synsam ringes kunder i forveien av timen for å forsikre at ingen kommer inn med sykdomssymptomer, og å bekrefte tidspunkt slik at det ikke oppstår kø eller for mange kunder i butikken.

Også klesbutikkene følger nøye med på antall kunder i butikken, og rengjør hengere og tøy før det plasseres tilbake i butikk. Hos L’occitane kan du nyte en deilig håndvask med deres egne håndsåper som pleier og gjør hendene myke og gode.