Michelle Ullestad - låtskrivertalent fra Bergen

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Opplevelser

Konsert med Michelle Ullestad på Akvariet

Onsdag 19. april spiller Michelle Ullestad en eksklusiv konsert på Akvariet, omgitt av fisk og trolsk undervannsstemning i Rotunden (det runde rommet med ni enorme akvarier). Dette blir en unik opplevelse der du får både en musikkalsk opplevelse og mulighet til å besøke dyrene og fiskene som bor på Akvariet. Konserten er en del av One Ocean Week programmet på Akvariet.

Michelle Ullestad som har vært på radaren det siste året som en spennende nykommer i det norskspråklige popuniverset. Så det er en glede å invitere til konsert på Akvariet!

Tid: Onsdag 19. april kl. 20.00
Dørene til Akvariet og baren åpner kl. 18.30 og innslipp til konsertlokalet Rotunden fra kl. 19.30.

Sted: Rotunden på Akvariet

Varighet konsert: ca. 60 minutter uten pause

Billettsalg: Starter tirsdag 28. mars på akvariet.no

Pris: 250,- inkl. billettavgift / 200,- inkl. billettavgift for Årskortinnehavere. (Hver årskort innehaver kan kjøpe inntil to billetter til årskortpris).

Aldersgrense: Konserten har 18-års aldersgrense med vergeordning. Send inn vergeskjema her

Stående konsert og Det Gode Selskap står for serveringen.

Musikkopplevelse + kom tettere på dyrene = Sant!

Lenge siden du har vært på Akvariet? Da får du muligheten nå! Før konserten kan du rusle rundt inne og ute, og komme tetter på dyrene og fiskene.

Det er egen konsertbillett. Billetter til Akvariet samme dag og årskort gjelder ikke. Aktivitetskortet til Bergen kommune gjelder ikke på konserten.
Konserten filmes og brukes til promo.  

Les mer om konserten her!

Sagt om Michelle Ullestad:

Låtskrivertalent

Michelle er et låtskrivertalent og en artist som virkelig er verdt å følge med på. Sjeldent ser vi artister med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskeligste tanker på en så treffende og medmenneskelig måte, innbundet elegant i fengende pop med gode melodier og tekster.

Billettsalget starter 28. mars.