Verdens største og flotteste Pepperkakeby skal i år vises i Tårnsalen på KODE 4 Lysverket. Siste frist for å levere pepperkakebyggverk er mandag 7. november kl. 19. Foto: Grim Berge/Natural Lights

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Opplevelser

Bli med så lager vi verdens største Pepperkakeby sammen! Siste frist for å levere: mandag 7. november!

I flere uker allerede har barn og voksne bakt og pyntet og levert sitt pepperkakebyggverk til det som nok en gang skal bli verdens største Pepperkakeby. Alle kan bidra med et pepperkakebyggverk, og alle som blir med får gratisbillett og diplom!

Helt siden 1991 og takket være bidrag fra mange tusen barn og voksne har Bergen skapt verdens største pepperkakeby til inntekt for gode formål. Årlig kommer det inn opp mot 2000 bidrag.

I år skal Pepperkakebyen vises i Tårnsalen på KODE 4 Lysverket, og nå haster det hvis du vil levere ditt eget pepperkakebyggverk.

Siste frist for å levere er mandag 7. november kl. 19.

Pepperkakekunst

Du kan lage akkurat det du vil. Kun fantasien setter grenser. Vi oppfordrer alle barnehager, skoleklasser, vennegjengen, og både små og store familier til å samles til bakedugnad.

Uten denne årlige bakedugnaden blir det ingen pepperkakeby, for det er nemlig dere som bidrar med et eller flere pepperkakebyggverk som sørger for at pepperkakebyens arkitekter og byggmestere hvert år har en Pepperkakeby å bygge.

For gode formål

Pepperkakebyen i Bergen blir arrangert av Bergen Sentrum AS som er en non-profit allmennyttig organisasjon som jobber til felles beste. Overskudd fra Pepperkakebyen blir hvert år overført til gode formål.

Pepperkakebyen bidrar til gode juleopplevelser for små og store, og bakingen av bidrag er blitt en tidlig juletradisjon for mange.

Som takk for hjelpen får alle som bidrar med et eller flere pepperkakebyggverk gratisbillett til Pepperkakebyen, og selvsagt diplom.

Årets Pepperkakeby kan oppleves på KODE Lysverket i perioden 19.11. – 31.12.

Billetter vil ikke bli solgt på forhånd på nett, kun i Pepperkakebyen.

Følg med på Pepperkakebyens nettside og  facebookside for løpende informasjon.