I den nye aktivitetetskalenderen får du en samlet oversikt over det meste som skjer i Bergen sentrum. Den er gratis å bruke for arrangører, og alle kan holde seg oppdatert ved å abonnere på ukentlige nyhetsbrev med høydepunkter.
Opplevelser

Hva skjer? – Ny aktivitetskalender med oversikt over alt som skjer i Bergen sentrum

Har du vært på jakt etter et sted eller en side hvor du kan få full oversikt over alt det spennende som skjer på arrangementsfronten i Bergen? Nå kan du slutte å lete! Vi har nemlig lansert aktivitetskalenderen Hva skjer? Her finner du komplett oversikt over det meste som skjer i Bergen sentrum.

Ikke gå glipp av et eneste arrangement

På vår aktivitetskalender Hva skjer? får du oversikt over morsomme, lærerike og interessante arrangementer som finner sted i Bergen sentrum. Her lister vi alt fra konserter og festivaler, revy, show og teater til sportsarrangementer, shoppingeventer, kunst og kultur. Kalenderen henter automatisk fra de fleste store billettsystemene, samt åpne arrangementer på Facebook.

– Vi har jobbet lenge med å få på plass denne kalenderen, og med å få den så komplett som mulig. Vi ser at det har stor verdi for både arrangører og Bergens befolkning generelt, sier Thomas Ottesen, salgs- og markedssjef i Bergen Sentrum AS.

Bli byVENN og få ukentlig oppdatering

I tillegg til at du kan søke selv etter arrangementer i ulike kategorier, kan du også få ukentlig oppdatering direkte i din innboks via byVENN nyhetsbrev. Hver onsdag kl. 20.00 sendes det nemlig ut en oversikt over høydepunkter på hva som skjer de kommende dagene, slik at du ikke skal gå glipp av en eneste mulighet til å delta på ting som interesserer deg. Følg denne lenken for å registrere deg. Det er selvsagt helt gratis å være byVENN.

Hva skjer? – Ny aktivitetskalender med oversikt over alt som skjer i Bergen sentrum
Du kan bestille billetter direkte fra Hva skjer-aktivitetskalenderen. Enkelt og greit.

Enkelt å kjøpe billetter

En stor fordel med aktivitetskalenderen er at det ikke bare er en oversikt over det som skjer i byen vår. Du kan også kjøpe billetter til arrangementene via lenker direkte fra siden vår eller lenkene du finner i vårt ukentlige nyhetsbrev. På denne måten slipper du å bruke tid på å søke etter billetter på ulike billettløsninger til de arrangementene og konsertene du ønsker å delta på, men enkelt klikke deg videre og komme direkte til billettbestillingen for de ulike arrangementene.

Hva skjer? – Ny aktivitetskalender med oversikt over alt som skjer i Bergen sentrum
Det er gratis for alle arrangører å registrere og få promotert sine arrangementer i Hva skjer?-kalenderen.

En gratis markedsføringsmulighet for arrangører

For de store arrangørene som benytter Ticketmaster og Songkick så kommer disse arrangementene automatisk inn i aktivitetskalenderen allerede. Straks vil også arrangementer fra både Eventim og TicketCo legges automatisk inn i oversikten.

Selv om man som arrangør ikke benytter de store billettsystemene betyr det selvsagt ikke at man ikke kommer med. Også andre type arrangementer finner veien inn, enten via publiserte offentlige Facebook arrangementer eller ved at arrangørene selv registrerer arrangementet direkte i kalenderen.

Det skal være enkelt å ha oversikt over spennende ting som skjer i Bergen sentrum. Vi har derfor lagt opp til at alle som står bak både store og små arrangementer kan registrere disse selv direkte i aktivitetskalenderen, selvsagt uten kostnad, sier Thomas Ottesen.

En annen gladnyhet er også at det selvsagt ikke bare er arrangementer som krever billett som listes i aktivitetskalenderen. Også gratisarrangementer og andre morsomme ting som skjer i byen finner veien inn i oversikten, slik at du alltid har full oversikt over alt som skjer i Bergen sentrum.