I Bergen sentrum finnes det mange ulike muligheter for gøye og minnerike bursdagsfeiringer.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Opplevelser

Barnebursdag i Bergen sentrum!

Det blir mer og mer vanlig for både små og store med bursdagsfeiring i byen. I Bergen sentrum finnes det en mengde ulike tilbud for deg som ønsker å slippe bryet med kakebaking og hot-dogs, og tar med poden og klassekameratene ut istedenfor. Vi har samlet en liste med våre beste forslag for en super barnebursdag i byen!

Barnebursdag i Bergen sentrum!
Å feire bursdagen på Bergen kino er kjekt og rimelig.

Kinobursdag

Kinobursdag i byen er en kjekk og rimelig måte å feire barnebursdag på. Bursdagspakken tilbys for minimum 8 barn, maks 20 barn, og kan bestilles for barn opptil 15 år.

Her får du billetter til valgt film, pizza til alle fra Peppes Pizza, valgfri drikke og salt snacks, samt en godtepose til alle! Det hele koster 249,- pr. person, og kan gjennomføres på alle vanlige dager. Av filmer kan man velge mellom alt som går, passende for aldersgruppen, og alle besøk må ha en voksen med seg.

Bergen kino tilbyr til og med bursdagskroner, og ferdiglagede invitasjoner som enkelt kan printes ut og deles ut til barna. For mer informasjon om aktuelle filmer og bestilling, ta kontakt på mail: kinobursdag@bergenkino.no. Mailen besvares alle hverdager mellom 09:00-15:00 (ikke helg/helligdager)

Barnebursdag i Bergen sentrum!
Bursdagsfeiring på Akvariet er en unik og minnerik opplevelse.

Akvariet

Hva er vel bedre enn å feire bursdag blant havets mange spennende skapninger? Hos Akvariet tar bursdagsvertene over jobben med å holde barna engasjert, og med seg har de alle sine dyrevenner.

På Akvariet får bursdagsbarnet med venner sin egen vert som tar med seg barna rundt og viser frem og forteller om alle de forskjellige dyrene de har. Spesielt spennende for mange barn er det med slangene og reptilene – selv om de voksne gjerne uffer seg. Bursdagsbarnet får også være med å bestemme hvilke dyr selskapet skal besøke.

Selskapet får sitt helt eget bursdagsrom, hvor det blir servering og lek. Her velges det blant mange menyalternativer på forhånd, og man kan være så mange som 25 barn i følget. Det kan også arrangeres bursdag for mindre enn 10 barn, men uansett må det betales for 10 deltagere. Anbefalt alder er 5-12 år. Bursdagsfeiring på Akvariet kan gjennomføres i helgene, og prisen per person vil variere etter menyvalg.

Barnebursdag i Bergen sentrum!
Barnebursdag på Megazone passer godt for barn som liker å løpe rundt og herje.

Megazone

Har du aktive barn som helst vil løpe rundt og herje i bursdagen? Vi foreslår en real runde laserspill for å slippe ut all energien til barna. Hos Megazone får alle barna på seg vest og pistol. De skal finne veien gjennom en labyrint med kule røykeffekter og høy musikk, og forsøke å ta – men ikke bli tatt av – motstanderne.

Her ligger alt til rette for høyt adrenalin og mye latter. Hos Megazone for et bursdagsselskap hele salen for seg selv, og er det plass er både foreldre og søsken hjertelig velkommen til å slenge seg med. Dette passer for 6 år og oppover, og blir uten tvil et populært valg hos både jenter og gutter.

I tillegg kan det bestilles mat og drikke etter leken, og egen kake kan medbringes.

Barnebursdag i Bergen sentrum!
Bursdag hos Fangene på Fortet passer godt for nysgjerrige barn. Dette er et spill med høy puls, mye aktivitet, og mye latter.

Fangene på Fortet

Nok et forslag for de med barn med mye energi. La barna leke seg med Fangene på Fortet – et spill med høy puls, mye aktivitet, og mye latter.

Hos Fangene på Fortet er flere av rommene tilpasset til barn, med mange ulike vanskelighetsgrader. Rommene er mer eller mindre selvforklarende, med spill som fotball, basket, balanse, finne gjemte ting, og annet som barn lett forstår. Konseptet er skapt for nysgjerrige barn, og passer godt for både gutter og jenter!

Bursdagsgruppen deles opp i mindre lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Hvis barna er 8 – 9 år, kan det være greit å ha med en voksen som hjelper til underveis. Barnebursdag hos Fangene på fortet anbefales for barn fra 8 år og oppover, men etter fylte 16 år går du som voksen.

Man velger selv om man ønsker mat og drikke før eller etter spillet, og man er velkommen til å ta med egen kake.

Barnebursdag i Bergen sentrum!
Barnebursdag hos AdO Arena passer godt for barn som liker å bade.

AdO Arena

Har du en badenymfe som skal feire dagen sin? Bestill bursdagsfeiring med ADO Arena! Feiringen inkluderer fritt bruk av alle bassengene, og en snackpack: hotdog, is og brus. Du kan også leie stupeinstruktør som hjelper alle sammen ved hjelp av trampoline og skumgummigropen.

En bursdag hos ADO foregår over 3 timer. Først stupetrening i tørrtreningsarealet, før veien videre går til mat og drikke. Blir man fort ferdig her, kan man straks ta feiringen videre inn i bassenget og bruke resten av tiden der. Gå for sklien ned, så går det enda fortere!

Barnebursdag i Bergen sentrum!
Escape Hunt passer best for litt eldre barn, som liker å løse mysterier.

Escape Hunt

Escape Hunt arrangerer bursdagsfeiring for inntil 14-20 spillere, og de har flere escape room scenarioer å velge mellom. Her må barnas hoder slås sammen for å løse mysteriet, og åpne døren til friheten. Hos Escape Hunt er det 13-års nedre grense med en voksen tilstede, men barn fra 10 til 12 år kan også booke sitt besøk her dersom de har med en voksen per 5. spiller. Disse voksne må også delta i spillet selv.

I tillegg til en times spill, inkluderes det også tilgang til lounge-området, egen spillmester, ubegrenset mengde saft, snacks og selvsagt bursdagskake. Dere får også tilgang på flatskjerm for å spille film og video, og bluetooth høytaler så dere kan spille egen musikk.

Onsdag – lørdag koster Escape Hunt-bursdag 395,- pr. person. Feirer man søndag – tirsdag er det noe billigere til 350,-. Uansett verdt det for en spennende og noe utenom det vanlige bursdagsfeiring.

Barnebursdag i Bergen sentrum!
Peppes Pizza Ole Bulls Plass lover en ordentlig fest med sin bursdagsdeal!

Peppes Pizza

Sulten? Peppes Pizza spanderer bursdagsdeal, og lover en ordentlig fest. Spis så mye Classic Chicago Pizza du vil, en is til dessert og valgfri 0,4 l drikke. Pluss en overraskelse til bursdagsbarnet! En garantert slager hos de aller fleste barn og tenåringer.