Hos Wallendahl tilbyr knivsliper Øystein Sandve å slipe dine kniver med jevne mellomrom. Du får også tips og råd om hvordan best bruke og ta vare på kniven - det viktigste verktøyet på kjøkkenet.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Interiør

Sløve kniver på kjøkkenet?

Er du på jakt etter en oppgradering til kjøkkenutstyret eller har behov for noen nye duppeditter til kjøkkenet er Wallendahl stedet å gå. Med stort og mangfoldig utvalg og hyggelig og behjelpelig betjening som vet hva de snakker om er det ingen tvil: Wallendahl er best på kjøkken. Nå kan du også få hjelp til skarpere kniver av profesjonell knivsliper Øystein Sandve.

Enhver mesterkokk vil svare noenlunde det samme når man spør hva er det viktigste verktøyet ditt på kjøkkenet? En god og skarp kniv. Sløve kniver på kjøkkenbenken fører til langt flere uhell og skader enn en ordentlig skarp kniv. Skarpe og nyslipte kniver gir bedre presisjon, kontroll og får jobben unnagjort uten å kreve makt og styrke.

Derfor har Wallendahl invitert knivsliper Øystein Sandve innom butikken med jevne mellomrom, for å tilby knivsliping til sine kunder. Her kan du ta med egne kniver som enten kan leveres i butikk og hentes etter Sandves besøk, eller knivene leveres mens han er der, og han sliper knivene og tilbyr tips og råd for hvordan best bruke og ivareta dine kniver.

Sløve kniver på kjøkkenet?
På dagene Sandven befinner seg hos Wallendahl, kan du se ham i aksjon mellom klokken 14 og 18. Så langt det lar seg gjøre sliper han knivene på direkten, med god tid til å svare på spørsmål.

Sliper på direkten

– Vi hadde et ønske om å tilby noe ekstra til våre kunder som man ikke finner ellers i byen, og samarbeidet med Øystein er virkelig noe vi er stolte av alle sammen, sier Vibecke Nøttveit, daglig leder hos Wallendahl.

– De siste besøkene til Øystein har vært noe sporadiske, men jevnt over forsøker vi å ha ham inne hver torsdag, og det legges ut info om det på Facebook om noe skulle endre seg, forklarer hun.

På dagene Sandven befinner seg hos Wallendahl, kan du se ham i aksjon mellom klokken 14 og 18. Så langt det lar seg gjøre sliper han knivene på direkten, med god tid til å svare på spørsmål. Han er svært behjelpelig og brenner virkelig for jobben han gjør, så her er det ikke noe å nøle med. Ta med hele knivparken din og besøk Wallendahl i Strandgaten på torsdag! Da blir selv en selvlært hobbykokk sin matlagingsopplevelse en helt annen etterpå.

Sløve kniver på kjøkkenet?
Hos Wallendahl kan du finne alt fra de rimeligere alternativene til det kokkene selv velger, og de ansatte hjelper deg å finne akkurat det du trenger og som best passer deg.

Økning i kjøkkenavdelingen

– Vi har merket en markant økning i salg av kjøkkenutstyr det siste året. Mange bruker mer tid hjemme, og det er helt naturlig å da også ønske å bruke mer tid på kjøkkenet, sier Vibecke. Hun garanterer at hos hennes team av kunnskapsrike og flinke betjening får du hjelp med alt du lurer på, enten det gjelder type potter og panner eller elektrisk utstyr.  Gryter og stekepanner eller elektriske kjøkkenapparater.

Vibecke forklarer at det kan være vanskelig å finne riktig utstyr til hver enkeltes nivå og behov, spesielt innenfor kjøkken. Hos Wallendahl kan du finne alt fra de rimeligere alternativene til det kokkene selv velger, og de ansatte hjelper deg å finne akkurat det du trenger og som best passer deg, uten at det går for hardt ut over lommeboken. Men hun understreker at enkelte ting skal vare livet ut.

– En god stålgryte er din for livet. Den er neste umulig å slite ut, avslutter hun.

Priser:

Vanlig slip (de fleste kniver) kr. 149,-
KLUBBPRIS 99,-
Reparasjon (større hakk eller korreksjoner) 200,-
Slip av japanske kniver på japansk slipestein 275,-
Reparasjon av tradisjonelle japanske kniver på japansk slipestein 350,- (kileslipte kniver)